https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Bliža se 35. Maraton treh src

10.03.2015 ob 12:00  

Bolj se bliža mesec maj, vse bolj pospešeno potekajo priprave na jubilejni 35. Maraton treh src, ki bo v soboto, 16 .5.  in bo v Radence in Pomurje znova pritegnil armado tekačev, rekreativcev, ljubiteljev narave in zdravja ...


Maratoni treh src beležijo v Sloveniji in tem delu Evrope najdaljšo tradicijo, z leti so postali pravi tekaški praznik za mnoge domače in tuje tekače, v sodelovanju z Atletsko zvezo Slovenije bo letos v Radencih 16. maja 2015 Državno prvenstvo Slovenije v polmaratonu 21,098 km.

 

Za vse teke jubilejnega 35. Maratona treh src so obvezne predprijave na spletnem naslovu www.maraton-radenci.si in www.radenska.si, zadnji dan za oddajo online prijav je vključno do ponedeljka, 4. maja 2015. Prijavite se lahko tudi v Turistično informacijski pisarni v Radencih ali v prostorih Športnega društva Radenci, Boračeva 37, Radenci. Prijava za vse teke je možna tudi še na dan prireditve. Prijava velja z datumom plačila prijavnine. Na dan prireditve bodo sprejemali še prijave za Tek veveričk in srčkov – Tek otrok 2015, Humanitarni tek, ki ga pripravljajo skupaj z Občino Radenci, Nordijsko hojo in prav tako jubilejni 25. Pohod Treh src. Ob robu prizorišča bo organizirano varstvo otrok – otroški vrtec med 8.00 in 14.00 uro, pripravljen bo tudi pester program prireditev za vse obiskovalce in udeležence jubilejnega 35. Maratona treh src.

Jubilejni 25. pohod Treh src bo startal ob 8.00 uri pred glavnim odrom 35. MTS v Radencih, registracija udeležencev v glasbeni utici zdraviliškega parka. Prijavnine ni, dobrodošli so prispevki v dobrodelne namene.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.