https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Z diplomsko nalogo do 400 evrov nagrade

28.12.2010 ob 10:13  

Mladinski Svet Slovenije (MSS) v letu 2010 drugič razpisuje nagrado za diplomska dela s področja mladih. Prijavite se lahko vsi mladi diplomanti, katerih diplomska dela so nastala v letu 2010 in obravnavajo tematike, povezane z mladino oz. mladimi. 

Na »MSS-jevo nagrado za diplomska dela s področja mladih 2010« se lahko prijavite vsi, ki ste oz. boste v letu 2010 na katerikoli visokošolski instituciji v Sloveniji zagovarjali diplomsko delo, ki obravnava katerokoli tematiko s področja mladih.

Foto: www.sxc.hu

Kolegij MSS bo prispele prijave preučil in v začetku leta 2011 podelil 400 EUR bruto nagrade najboljšemu diplomskemu delu po mnenju Kolegija MSS.

Izpolnjen prijavni obrazec skupaj z diplomskim delom na zgoščenki ali USB ključu pošljite do 23. januarja 2011 na naslov:

Mladinski svet Slovenije, Erjavčeva 4, 1000 Ljubljana – s pripisom  »MSS nagrada 2010«

Prijave sprejemamo tudi preko e-pošte, in sicer na naslov prijave@mss.si; prijava je v tem primeru veljavna, ko prijavitelj prejme potrditveno sporočilo.

Celotno besedilo razpisa in prijavnico lahko najdete v spodnji priponki.

Fotogalerija

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.