https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Za konec zimske lige še tekmovanje v Černelavcih

Černelavci, 16.03.2015 ob 7:00  

V soboto, 15.3.2015 je v gasilskem domu v Černelavcih potekalo zadnje  gasilsko regijsko temovanje v spajanju sesalnega voda za prehodni pokal pomurske regije za leto 2014/2015.

V soboto je v Černelavcih potekalo zadnje gasilsko tekmovanje v spajanju sesalnega voda za prehodni pokal pomurske regije. Tekmovanja se je skupno udeležilo 28 gasilskih desetin - 11 ženskih in 17 moških ekip. Ob koncu tekmovanja je bila razglasitev rezultatov in nato še razglasitev rezultatov skupnega seštevka.

REZULTATI:

ČLANI

1. mesto - PGD Korovci

2. mesto - PGD Mekotnjak-Stara cesta

3. mesto - PGD Beznovci

 

ČLANICE

1. mesto - PGD Pertoča

2. mesto - PGD Ropoča

3. mesto - PGD Bodonci A

 

SKUPNI SEŠTEVEK:

ČLANI:


1. mesto - PGD Korovci

2. mesto - PGD Strukovci

3. mesto - PGD Žižki

 

ČLANICE:

1. mesto - PGD Pertoča

2. mesto  - PGD Bodonci A

3. mesto - PGD Motovilci


Iskrene čestitke vsem tekmovalnim enotam. Prav tako tudi obema prvouvrščenima,  članicam PGD Pertoča in članom PGD Korovci. Skozi celotno tekmovanje so dosegali odlične rezultate, kar se vidi tudi na končni uvrstitvi. saj so oboji zasedli prvo mesto v pomurski regiji. Veliko uspeha vsem ekipam tudi v prihodnje.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.03.2015 ob 13:29 mačo gost

      BRAVO ŽENSKE !!!Če ste v postelji tudi tako dobre , potem kapo dol in petelina v roke ! Ene mate malo izzivalno postrojenje !

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.