https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Pomurske gimnastičarke uspešne na mednarodnem memorialu Stevan Mađar v Srbiji

19.3.2015  

V nedeljo, 15. 3. 2015, so se članice sekcije športne gimnastike Društva za športno rekreacijo Murska Sobota udeležile mednarodnega memoriala Stevan Mađar v Somborju. Tekmovanja so se poleg Slovenije, udeležile tudi tekmovalke iz Hrvaške in Srbije.


V kategoriji deklic je Maja Čopi na bradlji zasedla drugo mesto, na parterju, gredi in preskoku pa prvo. To ji je prineslo tudi zmago v mnogoboju. Aleša Polanšček se je v mnogoboju uvrstila na šesto mesto, Julija Bednar pa sedmo.

Asja Benčec je v kategoriji kadetinj odnesla kar vse zmage in sicer na parterju, bradlji, preskoku in gredi ter zasedla tudi prvo mesto v mnogoboju.

V kategoriji članic je tekmovala Natalia Lončar, ki je na preskoku, parterju in gredi zasedla prvo mesto, druga pa je bila na bradlji. Natalia se je v mnogoboju uvrstila na drugo mesto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.