https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

Sobočanka Urška Juteršnik je okrepila Domžale

20.3.2015  

Nekdanja kadetska reprezentantka Urška Juteršnik se je priključila članskemu moštvu iz Domžal.


Ženski košarkarski klub je zaradi tehničnih zapletov pozno registriral novo igralko, zato je ob koncu sezone težko karkoli velikega pričakovati, je za spletni portal slovenska-kosarka.si pojasnil trener Vlado Velikonja. Velikonja je še povedal, da si želi, da bi okoli Urške Juteršnik gradili ekipo tudi v naslednji sezoni, ker jo vidi kot glavno organizatorko igre, saj te pozicije dejansko sploh nimajo pokrite. Doslej sta na tem mestu, ki pa ni njuno,  igrali Anja Ilijevski in Urška Serdinšek-Betlehem.

FOTO: slovenska-kosarka.si

Do konca sezone Domžale čakata še dve prvenstveni tekmi. V 19. kolu bodoDomžalčanke gostovale v Celju, v 20. kolu pa se bodo v gosteh pomerile s Konjicami.

Urška je bila članica slovenske kadetske reprezentance. Vrsto let je tudi uspešno nastopala za ženski košarkarski klub Pomurje, v članski konkurenci pa je nosila dres Rašice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.