https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Ljutomer premagal Črenšovce

Črenšovci, 22.3.2015  

Ta konec tedna so s spomladanskim delom prvenstva začeli tudi v 3.SNL vzhod. V Črenšovcih sta se na tekmi 14. kroga pred 50 gledalci pomerila Črenšovci in Avto Rajh Ljutomer. Z 2:1 je slavil Ljutomer in tako s Črenšovec odnesel tri točke, ter tako "pokvaril" vrnitev Stanka Preradovića na črenšovsko klop.

Črenšovci - Avto Rajh Ljutomer 1:2 (1:1)

1:0 - Kociper (14.min), 1:1 - Slana (37.min), 1:2 - Kotnik (51.min)


V Črenšovcih sta se pred maloštevilno publiko pomerila Črenšovci in Ljutomer. Kljub temu, da so padli trije zadetki, domači pa so ob tem zadeli še prečnik, rezultat še zdaleč ne odraža dogajanja na igrišču. Igra je bila monotona, brez veliko razburjenja, z malo akcijami, na trenutke tudi groba, še najbolj pa je za dogajanje skrbel glavni sodnik Samo Veselič, ki je podelil kar deset rumenih kartonov, tri domačim in sedem gostom.

Črenšovci: Miholič, Virag, Bagari, Törnar (od 74. Zadravec), Kociper, Halas, Vuk (od 55. Hozjan), Gabor, Skuhala, Tivadar (od 55. Zorko) in Tompa.

Ljutomer: Starovasnik, Bogdan, Majerič, Bertalanič, Kotnik, Podgorelec (od 74. Semenič), Munda, Slana, Kardinar (od 46. Jelen), Rakovec in Panič (od 87. Markovič).

Glavni sodnik: Samo Veselič.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.03.2015 ob 11:04 Pf&+ gost

      Ali ni žalostno, da je na tekmo III. SL toliko gledalcev kot na tekmi II. MNL Lendava. Ali se vodstvo sprašuje zakaj ? Po vsej verjetnosti zaradi vrhunskega igralskega kadra in vrhunske tekme ...hahaha...... Mislijo, da je trener rešitev. Rešitev je odhod polovice igralcev kateri bi bili okrepitve v II. MNL Lendava. Takega nivoja tekmovanja si ne zaslužijo. Trener pa je poglavje zase. Če ga drugi nočejo, bo pa treniral NK Črenšovci. Nekateri igralci so dobro in si zaslužijo, da igrajo za NK Črenšovci. Prišleki v tej sezoni pač ne. Žal mi je igralcev kateri se trudijo, nekaterim pa je le da igrajo za velik klub. S takim igralskim kadrom niti gledalcev ne bo.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.03.2015 ob 16:56 puran gost

      Nič te ne razmin, o kakšnon velkon klubi je tu guč?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.