https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Ritmičarke DŠR Murska Sobota osvojile odličje na prvenstveni tekmi v Mariboru

24.3.2015  

Ljubitelji ritmične gimnastike so si lahko v nedeljo 22.3.2015, v Mariboru, v športni dvorani Lukna, ogledali 2. prvenstveno tekmo v ritmični gimnastiki programa A1.


Tekmovanja so se udeležile tudi ritmičarke Društva za športno rekreacijo Murska Sobota, ki so pridno trenirale pod budnim očesom Anice Djordjević in Jasne Djordjević, občasno pa tudi s pomočjo Monike Lončar. V dopoldanskem, individualnem delu je v sestavi s kolebnico nastopila mladinka Ivana Trplan. Svoj nastop je opravila uspešno, brez večjih napak in si prisvojila zlato medaljo.

Popoldanski del je bil namenjen skupinskim sestavam. V kategoriji kadetinj so z žogami nastopile Teja Zelko, Nika Šeruga, Pia Lipuš, Sabina Zekovič  in Jena Kološa Kušej. Z novo sestavljeno vajo so tudi one dobro nastopile in zasedle 6. mesto. Dekleta je na tekmovanju spremljala trenerka Jasna Djordjević, ki je bila z nastopi deklet zadovoljna. Ritmičarke bodo s svojimi pripravami nadaljevale, saj jih meseca maja že čaka državno prvenstvo.

Tekst: Monika Lončar

Foto: Jasna Djordjević

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.