https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Mešani pevski zbor Cantate: FILMSKA GLAS

Kdaj: Sobota, 18.04.2015 ob 19:00

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park

 

Zborovodja: mag. art. DEJAN PRASL. Mešani pevski zbor Cantate je sekcija, ki deluje v okviru Kulturno-umetniškega društva Cantate, s sedežem v Murski Soboti. V zboru je trenutno 15 članic in 12 članov. Letos praznujejo sedmo obletnico delovanja in se v skladu s pravljičnostjo številke 7 podajajo na pevsko popotovanje skozi prostrani filmski svet, na katero prisrčno vabijo tudi vas. Pot bo vodila skozi prostor in čas, od razburljivih trenutkov ob boku karizmatičnega agenta Jamesa Bonda, preko srce trgajočih filmskih zgodb s prekmurskih ravnic, posnetih po delih Miška Krajnca, pa vse do filmskih uspešnic današnjega časa, kjer ne bo manjkalo niti smeha niti solz. Zapeli bodo pesmi iz filmov zelo različnih žanrov – akcijskih pustolovščin, srhljivega trilerja, spevnega mjuzikla, napete drame, znanstvene fantastike in večno sladkih romantičnih filmov. Združene moči mladih in mladih po srcu z voljo do glasbe in petja vodi zborovodja mag. art. Dejan Prasl. V glasbi so vedno iskrivi in predvsem iskreni, s poslušalci pa skušajo deliti več kot samo pesem. Koncertu so tudi letos dodali dobrodelno noto, saj bo del sredstev šel v humanitarne namene. cena vstopnice: predprodaja: 5 EUR, na dan koncerta: 7 EUR

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.