https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Budimpešta v znamenju lepotic in hitrih avtomobilov

Budimpešta, 06.04.2015 ob 12:30  

V Budimpešti je minuli vikend na sejmišču HungExpo potekal letošnji mednarodni avtomobilski, avto in motor tuning sejem. Kot vsako leto je tudi letos sejmišče preplavila nepregledna množica obiskovalcev.

 

Sejem vsako leto privabi številne obiskovalce tako iz Madžarske, kakor tudi iz sosednjih in ostalih držav. Sejem je v primerjavi s podobnimi sejmi v okoliških državah zelo velik in obiskovalci imajo kaj videti. Paša za oči so zagotovo najbolj športni in prestižni avtomobili, kot so Ferrari, Lamborghini, Pontiac, Masserati in zelo redki old-tajmerji ter drugi. Pomemben del sejma in sejemskega dogajanja predstavlja tudi avto-tuning del, kjer je mogoče videti neverjetne in profesionalne predelave avtomobilov. Poleg avtomobilov si je bilo mogoče še v dveh halah pogledati tako nove, kakor tudi predelane in ročno po naročilu izdelane motorje. Med slednjimi je bilo mogoče videti kar nekaj pregrešno dragih unikatov.

Sejem je znamenit tudi po številnih lepoticah in modelih, ki z veseljem in nesramežljivo pozirajo ob avtomobilih in motorjih, ter s tem dajejo sejmu prav poseben pečat. Organizatorji vsako leto poskrbijo tudi za pestre ob sejemske aktivnosti. Tako so si lahko obiskovalci letos v živo ogledali hitrostno dirko, na odru je potekal zabavni program z izborom za Miss avto sejma ipd.

Na sejmu so obiskovalci lahko zasledili kar nekaj odlično predelanih avtomobilov iz različnih koncev Slovenije. Glede na bližino Budimpešte in avtocestno povezavo si sejem vsekakor splača ogledati.

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.04.2015 ob 14:07 Stewen gost

      TEOLOGIJA TELESA - Gospodu Teologu čestitam za odlično fotoreportažo iz Budimpešte, zato želim, da prejme dober honoror. - Fotografeki, ki slikate v pomurskiih diskotekah, poglejte slike madžarskihn babnic! Te pa seveda niso iz Pušče in Kamencev, ki prevladujejo Pri studencu,ampak profesionalke. Čudež, da so sploh dale brezplačno slikati

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.04.2015 ob 16:08 Sigmund gost

      Na tej prireditvi so še hujši pohabljenci. Tisti z najnižjo možno samopodobo. Vsi po vrsti s kratkimi lulčki. Tudi IQ je ponavadi tam nekje, kot je številka čevljev. Hudo je, ko se nimaš s čim konkretnim postavit in ti nikoli nihče ne da pohvale. Potem se pomanjkanje nadgradi s plehom, motorji, močjo "glasbe". Glasba je namerno v navednicah, ker to, kar se sliši iz teh pločevink sploh ni glasba. Uboščki! O pleh puncah danes ne bom, ker je škoda časa.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.