https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

UČENJE DR. GRABOVOJA, enodnevni seminar

Kdaj: Sobota, 25.04.2015 ob 10:00

Kje: Murska Sobota, Hotel Zvezda Murska Sobota

 

Stvarnik je ob stvarjenju človeške duše vanjo položil vsa svoja znanja – duša pa je ta, ki ustvari svoje človeško telo. Človek je torej podoba Boga in ima tudi povsem ista znanja za večen razvoj v svojem fizičnem telesu. Človek ostaja ob takšnem delovanju vedno zdrav in srečen, saj je vse kar počne ustvarjalno in skladno za vse. Dr. Grigorij P. Grabovoj je ruski znanstvenik, ki je dokazal, da človek v resnici nikoli ne more biti uničen, saj je ljudem povrnil kirurško odstranjene organe in manjkajoče dele telesa ter jih ozdravil v zadnji fazi rakastih obolenj. Obenem je tudi dokazal, da lahko človek upravlja z zunanjim svetom, tako da ne prihaja do možnih katastrof. Človek je lahko namreč vedno zdrav in hkrati doseže vse, kar želi – v ta namen pa je treba misliti in delati ustvarjalno in v dobro vseh. G. P. Grabovoj želi s svojim »Učenjem o makro odrešitvi in harmoničnem razvoju« vsakomur predati znanje, kako to doseči. Vsebina osnovnega seminarja: Teoretični del: O Makro odrešitvi in harmoničnem razvoju, Analogija Boga in Človeka, Povezave in delovanje struktur Človeka: duše, duha, zavesti, fizičnega telesa. Praktični del: (delo s sferami, številskimi nizi, geometrijskimi liki) Tehnike za ozdravitev, Tehnike za realizacijo ciljev, Tehnike za makro odrešitev, in druge tehnike. Lokacija: Hotel ZVEZDA (Trg Zmage 8, Murska Sobota) Čas: od 10:00 do 17:00 ure (z odmorom za kosilo in dvema krajšima odmoroma) Cena: 30€ Predavatelj: Dejan Pilko Predprijave: ggtehnike@gmail.com ali telefon + 386 41 753 899 Dejan Pilko Seminar je namenjen vsem, ki želite bolje spoznati učenje dr. Grigorija P. Grabovoja ter vsem, ki se želite naučiti poskrbeti za svoje zdravje in upravljati s svojim življenjem po lastnih željah – to pomeni, da se sčasoma naučimo zavestno uporabljati znanja, kakršna nam je podaril Stvarnik že od vekomaj. Vljudno vabljeni! Več informacij na: www.vecnamladost1489999slovenija.com in www.vecnamladost1489999.com Organizator: Društvo IZVIR - www.izvir.com

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.