https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Velikonočna razstava ročnih del društva invalidov Gornja Radgona

04.04.2015 ob 9:00  

Medobčinsko društvo invalidov (MDI) Gornja Radgona, ki ga vodi predsednik Branko Habjanič, šteje okoli 500 članic in članov. Glavna skrb društva je povezovanje članov in druženje, posebej pa so vedno zanimive različne delavnice in ustvarjanja.


V okviru društva deluje tudi rokodelski krožek, ki ga redno obiskujejo predvsem nekatere članice, ki se sestajajo vsak torek v društvenih prostorih, ki se nahajajo v prostorih nekdanje Obrtne zadrge Gornja Radgona. Tam se članice družijo, ustvarjajo in izmenjujejo izkušnje pri ustvarjanju ročno izdelanih izdelkov in se s svojimi izdelki predstavljajo na razstavah ob določenih praznikih ter tudi na stojnicah ob turističnih in drugih prireditvah.

Tudi letos so razstavile svoje izdelke, ki so jih ustvarile skozi obiske krožkov in tudi v prostem času v minulih zimskih mesecih in tednih. Kot smo se lahko prepričali, je bila zastava izdelkov zelo pestra, saj je bilo razstavljenih več kot sto različnih lepih izdelkov. Poseben poudarke razstave je bil posvečen izdelkom, ki zaznamujejo velikonočni čas.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.