https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

9. Velikonočni pohod

Kdaj: Ponedeljek, 06.04.2015 ob 10:00

Kje: Fokovci, pred Vaško gasilskim domom v Fokovcih

Spoštovani prijatelji, dragi pohodniki! KTD – ceker prireja letos že 9. Velikonočni pohod, ki bo potekal kot vedno na veliki ponedeljek. Letos je to 06.04.2015. Zbrali se bomo pred Vaško gasilskim domom v Fokovcih dne 06.04.2014 ob 9.30 uri. Odhod na pohod bo ob 10.00 uri izpred Vaško gasilskega doma v Fokovcih. Pot bo dolga do 8 km.  Za začetek pohoda se bo treba seveda malce ogreti, za kar pa bomo dobro poskrbeli. Poskrbeli bomo tudi za kratko postojanko, kjer se bomo okrepčali, da nam bo pot nazaj v vaško gasilski dom lažja. Pristopnina za vsakega pohodnika brez malice bo 3 € z malico pa 6 €.  Vsak pohodnik se lahko na zbirališču sam odloči za malico, če jo bo želel imeti, deležen pa bo tudi manjše pozornosti. Za morebitne informacije se lahko obrnete na številko mobitela 

041 964 699 Kornelija Kianec ter 
031 847 523 Suzana Počič 

Dobrodošli v naročje Fokovec, kamor Vas vabi KTD – CEKER

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.