https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Veliki humanitarni koncert za malo Lano v Radencih

03.04.2015 ob 10:00  

ŠMK Klinka iz Gornje Radgona organizira humanitarni dogodek, ki se bo odvijal 11. aprila 2015 od 18. ure dalje v kongresni dvorani hotela Radin v Radencih.


V času, v katerem živimo, nemalokrat potrebujemo pomoč in toplo roko nekoga, ki nam v neizprosni situaciji lahko pomaga. V Študentsko-mladinskem klubu Klinka smo se odločili, da bomo tudi letos pomagali, in sicer prijetni osnovnošolki Lani Šeruga, ki trpi za cerebralno paralizo.

Medse smo povabili odličnega pevca, glasbenika, pianista in avtorja Uroša Perića, ki žanje uspehe po celem svetu. Uroš bo nastopil s svojim kvartetom, še prej pa nas bo s svojo glasbo začarala skupina Balladero. V sklopu dogodka bo tudi razstava umetnice Tamare Vogrin, priznane slikarke, ki v zadnjem letu navdušuje z novo zbirko slik 007 – portreti večnih junakov James Bondov.

Namen dogodka je zbrati kar se da največ sredstev za pomoč Lani in njeni družini, ki bo denar porabila za izgradnjo dvigala, s pomočjo katerega bo Lana veliko bolj mobilna in samostojna.

Vstopnina oz. delež pomoči znaša 15 evrov, za študente 10 evrov. Vstopnice v predprodaji si lahko zagotovite v Turističnem društvu Radenci in Mladinskem centru Gornja Radgona.

Ekipa ŠMK Klinka vabi vse ljubitelje umetnosti in dobre glasbe, da se dogodka udeležijo in s plačano vstopnico pripomorejo k uresničitvi pomembnih ciljev tega projekta.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.