https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Koncert na pomladni večer z Ano Karnežo

Sveti Jurij ob Ščavnici, 11.04.2015 ob 11:00  

Včeraj se je v Svetem Juriju ob Ščavnici odvil "Koncert na pomladni večer" s skladbami, ki so gotovo zaznamovale 20. stoletje... tako drugod, kot tudi pri nas. Navzoči so uživali ob znanih melodijah zvrsti od jazza, soula do popa.

Včeraj, 10.4.2015, je v Kocbekovi dvorani v Svetem Juriju ob Ščavnici nastopila Ana Karneža z odlično akustično zasedbo, ki jo sestavljajo Matjaž Dajčar – kitara, Matej Hotko – kontrabas in Nino Mureškič – tolkala. Čeprav so si med sabo zelo različni,je njihova skupna točka predanost glasbi. Zato se odlično ujamejo in ljudi navdušujejo s kvalitetno izvedbo in energijo, ki jo na odru izžarevajo.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.04.2015 ob 10:29 Stewen gost

      POPRAVNI IZPIT PRI SV.JURIJU - Šov komika Toša pri Sv.Juriju na Veliki petek je naletel v glavnem na neodobravanje, zato smo prebrali in sprejeli opravičilo prireditelja. Teden dni pozneje je pri Jurju gostovala inštrumentalna skupina s pevko nizke rasti Ana Karneža. Pričakovani obisk sicer ni bil tako množičen, kot pred tednom, je pa bil - dober, zato so po mojem opravili popravni izpit. Spet smo prijatelj!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.04.2015 ob 10:46 fanika gost

      TOLE SMO ŠTAJERCI ! Nimamo časa za sebe , kaj šele za druge , da bi jim prisluhnoli !!!???

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.04.2015 ob 19:26 Real gost

      Nizke rasti,saj to vsi vemo zakaj je treba še to napisat in poniževat to prilično dekle...

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.