https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Tudi letos v Mariboru zadišalo po bograču

Maribor, 15.04.2015 ob 11:00  

Klub Študentov Lendava je tudi letos organiziral največjo vseštudentsko kulinarično prireditev  in sicer že 12. ŠTUDENTSKI BOGRAČFEST  v Mariboru na mariborski tržnici

14. 4. 2015 je dan, ko štajerska prestolnica diši po bograču. Na 12. študentskem bogračfestu se je na mariborski tržnici odvija kulinarični spopad za prevzem kuhače za bograč in sicer narejene iz lendavske trte.

Za vse obiskovalce je bilo poskrbljeno z jedačo in pijačo in tudi glasbe ni manjkalo, v večernih urah pa se je dogajanje preselilo na okoliške lokale z nadaljevanjem zabave do jutranjih ur. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.04.2015 ob 20:42 čuda gost

      Lanski zmagovalci so bili prleki ali letošnji?? Totalno nesmiselno napisano, poleg toga pa še puno slovničnih napak. Mislin par stavkov nemrete skup spraviti...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.