https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

David in Florian na stopničkah

16.4.2015  

Med kar 616 tekmovalci in tekmovalkami iz 59 klubov in devetih držav, so poleg karateistom in KK Radenci, so se mednarodnega turnirja "Đurđevac Open 2015" na Hrvaškem, uspešno udeležili tudi člani Shotokan karate do-klub Gornja Radgona.


Karate Zveza Slovenije je sicer omenjeni turnir izbrala, kot eno zadnjih kontrolnih tekem pred nastopom na 1. Balkanskem prvenstvu za otroke, ki bo zadnji vikend maja v Herceg Novem (Črna Gora). Radgonsko ekipo so v hrvaški Podravini zastopali: David Klobasa, Blaž Klobasa in Florian Tobias Leithner, ki so se kot slovenski reprezentanti znova dobro odrezali.

Kot je povedal trener mlajših selekcij v radgonskem klubu, sicer donedavni tekmovalec Veno Jaša Grujić, je David Klobasa v Đurđevcu osvojil 1. mesto v katah za mladince, ob tem je bil tretji v borbah do 68 kg. Po drugi strani je Florian Tobias Leinhner zasedel, prav tako odlično 2. mesto v borbah mlajši kadeti do 57 kg. „Za Floriana in Blaža je bila to zadnja pripravljalna tekma pred balkanskim prvenstvom, kjer bosta kot člana reprezentance zastopala barve Slovenije“, je dodal trener Veno Jaša Grujič.

Slika: KK Radgona v Đurđevcu

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.