https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Na oviratlonu v Murski Soboti tudi Rok Bagoroš

20.04.2015 ob 11:15  

Na premiernem oviratlonu v Murski Soboti, ki bo potekal 2. maja v okolici Soboške kamešnice, se bo pridružil tudi Rok Bagoroš, eden najboljših stunt motoristov na svetu, s svojo ekipo.

 

Udeležence verjetno že daje radovednost, kako bodo Roku njegove motoristične spretnosti in vragolije, ki jih zmore na dveh kolesih, pomagale pri premagovanju oviratlon izzivov. Sicer pa Roka vodi moto Sledi svojim sanjam in nikoli ne obupaj, kar je tudi prava motivacija za vse oviratlonce, da se bodo s še večjim pogumom podali čez ovire 10-kilometrske proge v okolici Soboške kamešnice.

Poglejte si tudi predstavitev ovir: http://www.pomurec.com/vsebina/29526/Oviratlon_v_Murski_Soboti:_krstna_prekmurska_preizkusnja_s_stevilnimi_presenecenji 

Foto: oviratlon.si, arhiv pomurec.com

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.