https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Potopisna KUL-tura!

Kdaj: Sobota, 25.04.2015 ob 18:00

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park, Murska Sobota

 

Upamo, da še niste popolnoma pozabili na kulturne užitke, ki Vam jih prinaša KUL-tura!. Iz zimskega spanja Vas bomo prebudili s spomladansko edicijo, ki diši po potepanju po našem lepem planetu, svetovnih kulturah in kozmopolitizmu. Po predavanjih pa se prepustite koncertu Hamo & Tribut 2 love!


18.00 - Potopisni predavanji
Nastja Novak: Dva v Indijskem ocenu: Madagaskar in Sejšeli 
Kje je potovala Nastja? Po velikem rdečem otoku ali drugače Madagaskarju,ki je zelo raznolika dežela. Od riževih teras pa vse do avenije baobabov, od plesajočih lemurjev do izmuzljivih kuščarjev. Med drugim je obiskala še našega misijonarja Pedra Opeko. Sejšeli so bili posladek za konec s prelepimi plažami in vedno nasmejanimi domačini.

Iva Hari, Veronika Balajc: Potopisno po Jugovzhodni Aziji
Vtise iz daljšega popotovanja po Jugovzhodni Aziji vam bosta predstavili Iva in Veronika. Kot popotnici v stilu "backpackinga" sta obiskali Hong Kong,Tajsko, Kambodžo in Vietnam ter stopili na ozemlje Laosa. Od neokrnjenih plaž in starodavnih kultur do polj smrti in zatiralskih diktatur, JV Azija odkriva in razkriva svoje čare.

VSTOP PROST!

20.00 - Koncert Hamo & Tribut 2 love
( V sodelovanju z Zavodom za kulturo, turizem in šport Murska Sobota) --> https://www.facebook.com/events/789654497776799/

cena vstopnice:10 EUR, 7 EUR - dijaki, študenti, upokojenci, 2 EUR - člani KPŠ (dobite jih v pisarni KPŠ z člansko izkaznico!)

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.