https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Dan odprtih vrat Ekološke kmetije Berden

Kdaj: Sobota, 09.05.2015 ob 9:00

Kje: Radenci, Hrastje Mota 89

 

Če bi se radi podrobneje seznanili z delom na kmetiji Berden, spoznali člane kmetije in pridobili koristne nasvete za ekološko vrtnarjenje, vas vabimo, da se nam pridružite na Dnevu odprtih vrat v soboto, 9.5.2015, med 9.00 in 17.00 uro. Svoje možgančke boste lahko z zanimivimi in uporabnimi informacijami nahranili na delavnicah in predavanjih, ki jih pripravljamo za vas, medtem ko boste lahko svoje brbončice razvajali z različnimi ekološkimi izdelki in pridelki. Krovna tema dogodka bodo EKO sadike in EKO zelišča. S svojimi ekološkimi dobrotami se bodo predstavile tudi ostale ekološke kmetije. Vabljeni vsi mali in veliki, tisti, ki imate svoj vrt in tisti, ki ga nimate, vsi, ki obožujete naravo in ste radi v dobri družbi. Za vas smo pripravili pester program: • delavnica ob 10.00 in 15.30 uri: »Prikaz sajenja različnih vrst EKO zelenjavnih sadik« (s predstavniki Ekološke kmetije Berden se boste naučili pravilnega sajenja različnih vrst zelenjave) • predavanje ob 10.30 uri: »Vrtnarimo z EKO sadikami« (Tina Ternjak in Metka T. Gomboc, voditeljici oddaje Vrtičkanje, vam bosta predstavili uporabne nasvete in namige za vrtnarjenje ter zakaj je pomembno izbrati EKO sadike) • EKO delavnica ob 16.00 uri: »Izdelava EKO mazil«, Patricija Šenekar, Ekološka kmetija Hiška zelišč • ogled ekološke kmetije ob 9.30 in 13.00 in 15.00 uri • pestra ponudba ekoloških sadik, zelišč in sveže sezonske zelenjave ter ostalih ekoloških proizvodov drugih ekoloških kmetij • pokušine odličnih ekoloških izdelkov in pridelkov • nagradna igra in žrebanje nagrajencev nagradne igre »SADIM EKO« Ekološke kmetije Berden • razstava zelišč • ugodnosti ob nakupu EKO izdelkov in pridelkov • otroške delavnice Vstop je prost. Prireditev bo v vsakem vremenu. Več na www.eko-podezelje.si Vljudno vabljeni! Eko podeželje z.o.o. Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.