https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

ZBORI IN ORKESTRI GLASBENE ŠOLE MURSKA S

Kdaj: Četrtek, 21.05.2015 ob 18:00

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park, Murska Sobota

Veselje, radost, umetnost, zabava, uspeh, delo,druženje, ljubezen, sodelovanje, nove ideje, ustvarjalnost; to so pojmi, ki se v naši hiši zvokov nenehno prepletajo in ustvarjajo ubrano melodijo nasmejanih in zadovoljnih obrazov. S koncertom zborov in orkestrov želimo širši publiki predstaviti skupinsko delo, kjer se poleg trdega dela in mnogih vaj poraja marsikatero prijateljstvo, se stkejo nove vezi, se nasmejijo vsi obrazi nastopajočih in se vzbudi nova motivacija po nadaljnjem skupnem muziciranju. Na koncertu se bodo predstavili otroški in mladinski pevski zbor ter godalni, pihalni, harmonikarski in simfonični orkester. Vstop prost Brezplačne vstopnice bodo od 18. maja na voljo v tajništvu Glasbene šole.

 

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.