https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Ekosklad razpis - predstavitev pogojev

Kdaj: Sreda, 13.05.2015 ob 16:30

Kje: Martjanci, Martjanci 36

Lokalna energetska agencija za Pomurje, vas vabi na DELAVNICO pod sloganom »Znižajmo stroške energije!«, s predstavitvijo aktualnega razpisa Eko sklada, ki bo v sredo, 13. maja 2015 ob 16.30 uri v prostorih BIOFUTURE CENTRA, prostori Bistre hiše – Smart house v Martjancih 36 Na delavnici, bo v uvodnem delu predstavljen projekt EUPER, potem pa sledi predstavitev aktualnega razpisa Eko sklada za pridobivanje subvencij za investicije v gospodinjstvih. Prav tako bomo zagotovili predstavitev ključnih posebnosti (razlike do lanskega) razpisa glede pridobivanje subvencij, opozorili na najpogostejše napake pri oddaji vlog, ter se dotaknili vprašanj pridobivanja višjih subvencij za investicije v gospodinjstvih iz Sklada za podnebne spremembe. Skozi predstavitev najpogostejših primerov dobrih in slabih praks pri odločitvah, vas bomo seznanili s ključnimi koraki pravilnih odločitev za zniževanje stroškov energije, možnost boste imeli postavili vprašanja / izpostaviti dileme. Po predstavitvi brezplačnih svetovanj v okviru mreže ENSVET v Pomurju in projekta REACH, se boste lahko po zaključku delavnice udeležili tudi takojšnjega individualnega svetovanja pri energetskem svetovalcu. Na delavnici bodo sodelovali: - Bojan Vogrinčič, direktor LEA Pomurje, - Milenko Ziherl, direktor Eko sklad j.s., - Valentin Odar, energetski svetovalec ENSVET, - Štefan Žohar, energetik LEA Pomurje. Vljudno vabljeni! Ker je delavnica organizirana v okviru projekta EUPER, ki se izvaja v okviru IPA Operativnega programa Slovenija – Hrvaška 2007-2013, je za udeležence brezplačna. Prosimo pa vas za evidenčne prijave udeležbe na delavnico na e-mail: stefan@lea-pomurje.si ali po telefonu na 02 538 13 57 – Štefan Žohar.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.