https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Otroška ustvarjalna delavnica na temo svetovnega dneva družine

Kdaj: Sobota, 16.05.2015 ob 16:30

Kje: Cankova, Vaško gasilski dom na Cankovi

V petek, dne 15.5.2015 obeležujemo svetovni dan družine. Ker je družina naše največje bogastvo vas vabimo, da si v soboto, dne 16.05.2015 od 16.30 do 19.00 ure rezervirate čas in pridete v Vaško gasilski dom na Cankovi, kjer bomo ustvarjalno povezani na temo družine - izdelovali bomo družinsko drevo in tako obujali korenine na svoje predhodne generacije in skrinjico družinskih skrivnosti, ki bo namenjena posvetilom, lepim mislim, manjšim pozornostim in jo boste odpirali ob pomembnejših prelomnicah v družini. Veselimo se srečanja z vami, zato vas vljudno vabimo na družabni dogodek.

 

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.