https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Ljutomer: Dobili bomo nov objekt za izvajanje kulturne dejavnosti

Ljutomer, 18.05.2015 ob 8:00  

Ministrstvo za kulturo je občini Ljutomer zagotovilo montažni objekt za izvajanje dejavnosti glasbene šole.


Občina Ljutomer bo bogatejša za nov kulturni objekt,  ki je posledica dobrega sodelovanja z ministrico za kulturo mag. Julijano Bizjak Mlakar, direktorjem Javnega sklada za kulturne dejavnosti mag. Igorjem Teršarjem, v.d. generalne sekretarke generalnega sekretariata na Ministrstvu za kulturo Darjo Hrga, ravnateljem Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer Stanislavom Lašičem in županjo Občine Ljutomer mag. Olgo Karba ter občanke gospe Darinke Štuhec iz Babinec, poroča spletni portal obcinaljutomer.si.

Občina Ljutomer je zadolžena samo za pripravo potrebne dokumentacije in ureditev lokacije kjer bo postavljen montažni objekt. Objekt bo postavljen ob Domu kulture v Ljutomeru. V mesecu aprilu se je pričelo s pripravo prostora, v mesecu maju pa se nadaljuje s postavitvijo montažnega objekta. montažni objekt je zagotovilo Ministrstvo za kulturo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.05.2015 ob 14:31 bruh gost

      vse kej je zapstoj tudi ne treba vzeti... zgledne pap vrsta dixijev na koncerti ACDC... ka pa te štuhečova ma s ten? računovodstvo de gratis delala?

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.05.2015 ob 17:08 Prlek gost

      Ke se vam je v Lotmerki zmešalo to pa resen neje za sen, SRAMOTA.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.05.2015 ob 20:28 bruh gost

      NAM v Lotmerki se ne meša, meša se enin par na občini. Ostali smo še vsi hvala bogi pri zdravi pameti.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.05.2015 ob 23:44 kata-strofa gost

      Pisec tudi mora biti hudo trčen, ker piše gospe. To se piše samo kadar koga direkt naslavljamo. Eni so res debili. Od te občine ni kaj drugo za pričakovati. Kaj je še dobrega se ruši. Primer je ZD. Županja si lepo po pilatovsko umije roke. Rušenje je prepustila prišlekom sa juga Slovenije i sa juga Balkana.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.