https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

POHOD OB DNEVU MLADOSTI

Kdaj: Sobota, 23.05.2015 ob 15:00

Kje: Vaneča, izpred Športnega centra na Vaneči

Kulturno turistično društvo Vane čavabi na POHOD OB DNEVU MLADOSTI v soboto, 23. maja 2015 ob 15. uri izpred Športnega centra na Vaneči. Prijave od 14.30 naprej. Štartnina znaša 6€ za odrasle in 4€ za osnovnošolske otroke. Pohod poteka po katasterski meji vasi Vaneča. Dolžina pohoda znaša cca 15 km in poteka po asfaltnih, makedamskih in gozdnih poteh. Obutev primerna terenu. Pohod spada med pohode "Izkaznica pohodnika po Občini Puconci" in "Izkaznica pohodnika po Goričkem" Informacije Suzana Turk; 041/252-975

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.