https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: OŠ III Murska Sobota praznovala abrahama

23.05.2015 ob 11:00  

 Včeraj so v telovadnici Osnovne šole III Murska Sobotota s posebnim slavnostnim programom, v katerem so nastopili učenci in učitelji, obeležili 50. obletnico delovanja.

Osnovna šola III je bila zgrajena leta 1964. Zaradi povečanega števila učencev je bil leta 1977 dograjen prizidek, v letu 1987 športna dvorana, leta 1998 pa je bil nadzidan prizidek. Pol stoletja po ustanovitvi OŠ III velja za sodobno šolo, ki z različnimi metodami in oblikami dela, projekti, tabori itd. pri učencih spodbuja ustvarjalnost in sodelovalnost.

Na domiselni prireditvi ob 50. obletnici, ki je nastala po zamisli nekdanjega učenca in zdajšnjega koreografa Matjaža Fariča, so zbrane nagovorili ravnateljica Sonja Čerpnjak, podžupanja MOMS in hkrati nekdanja učenka Jasmina Opec ter direktorica OE Zavoda za šolstvo Murska Sobota Irena Kumer. Med učenci se je z recitacijo sprehodila dramska igralka Nataša Matjašec Rošker, ki je svoja osnovnošolska leta prav tako preživela v tej vzgojno-izobraževalni instituciji.

V nagovoru je ravnateljica izpostavila pomen sodelovanja, brez katerega ni uspeha. »Navdušenje in entuziazem ne smeta manjkati, če želimo kreativne in ustvarjalne bodoče rodove,« je še dejala.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.05.2015 ob 11:34 aha gost

      Najbolša OŠ v MS je definitivno OŠ 1.

      3 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.05.2015 ob 17:33 gost gost

      Najboljše OŠ v M. Soboti že dolgo NI. Vse so postale po meri svojih ravnateljic in njihovih klanov. Zato pa je tako težko spustiti k sebi kaj svežega in boljšega. Kako dolgo še?

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.05.2015 ob 19:19 gost

      Spodobilo bi se da ob 5o letnici pozdravni nagovor opravi župan, ki pa očitno ni imel časa......škoda besed

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.05.2015 ob 20:13 gost gost

      Jim je pa na FB v fotogaleriji čestital prejšnji župan Štihec, ki je sodeč po njegovih slikah bil prisoten. Pohvalno!!!! Človek na mestu. Škoda, da je narod padel na finto kontrapropagande kjer je vodilno vlogo (na katero je v sovji omejenosti verjetno celo ponosen), opravil glih ta portal.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.05.2015 ob 20:55 pa še res je gost

      gost - gost tu ti pa dam povsem prav (Najboljše OŠ v M. Soboti že dolgo NI. Vse so postale po meri svojih ravnateljic in njihovih klanov. Zato pa je tako težko spustiti k sebi kaj svežega in boljšega. Kako dolgo še?) najbolj v oči bode OŠ 2

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.05.2015 ob 11:49 gost šola gost

      Tudi OŠ 1 ne zaostaja . Zato pa ni prav, da so eni in isti ravnatelji -ice več mandatov. Potem to postane že privatna šola. Zato pa je že veliko tožb na sodiščih in še bi jih moralo biti več, ker vemo kako se zaposluje in kadruje, po kakšnem ključu. Zato pa so takšni slabi, ali celo porazni rezultati, ker kakovost ne šteje. Da pa je bivši župan čestital OŠ 3, je pa druga zgodba, že ve zakaj.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.