https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Ethno-jazz večer z Džezzvo v MIKK-u

24.05.2015 ob 14:10  

Sinoči je v murskosoboškem MIKK-u nastopila domača ethno jazz zasedba Džezzva, ki je poskrbela za odličen večer z vrhunsko glasbo in tako zadovoljila okus vseh raznolikih gostov, ki so se zbrali.


Džezzva so domača pomurska skupina, ki preigrava ethno-jazz. Tako v njihovem repertoarju najdemo vse od lastnih skladb, do priredb, med drugim verjetno najbolj odmeva oziroma je najbolj poznana priredba pesmi Če bi jaz bila fčelica in druge. Tako so tudi sinoči pripravili pester nabor svojega in tujega materiala, ki so ga oblekli v svojo priredbo, manjkalo pa ni niti improviziranih delčkov, ki so še toliko bolj popestrili celoten nastop. Kdo pa sploh so Džezzva, da še zaključimo? Na klavirju nastopa pianist Dejan Berden, za kitarske riffe skrbi Iztok Rodež, za bassovske linije in globino je zaslužen Mojmir Wolf, za bobnih pa sedi Miran Celec.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.05.2015 ob 15:55 gost

      Odlično je bilo

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.