https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

DRUŽINSKI PIKNIK

Kdaj: Sobota, 30.05.2015 ob 11:00

Kje: Murska Sobota, Soboški park

Vabljeni na Družinski piknik v soboškem parku! Mestna občina Murska Sobota prireja v soboto, 30. maja 2015, med 11. in 17. uro osmi Družinski piknik v soboškem parku. Vzemite odeje in napolnite košare za piknik ter preživite nepozaben dan v soboškem parku, kjer bo veliko smeha in zabave! Tema letošnjega piknika, ki ga bosta povezovala humorista Primož in Miran so žoge; vseh oblik in barv! Z žogami se lahko  žogamo, brcamo, mečemo na koš,  lahko jih narišemo, izdelamo iz različnih materialov, o žogah lahko pojemo, deklamiramo…vse to, in še veliko več,  bodo lahko v soboto počeli obiskovalci družinskega piknika! V otvoritvenem delu prireditve ob 11. uri se bodo predstavili otroci vseh sodelujočih šol in vrtcev s svojimi plesnimi in glasbenimi nastopi. Po uvodnem programu si bodo otroci lahko dali poslikati obraz ali nohte, skupaj s starši bodo lahko sodelovali v različnih ustvarjalnih delavnicah, kjer bodo izdelovali pisane žogice, nakit, cofke, okraske ali priponke. Tudi letos bodo zbrani v parku lahko tekmovali v poučni igri ločevanja odpadkov, spoznali dejavnost modelarjev in se igrali razne taborniške igre s taborniki. Otroci bodo lahko sodelovali v različnih igrah zabavnega poligona  Vzajemkova dežela in spoznali dejavnost Avto moto društva Štefan Kovač. Park bodo kot vsako leto obiskale tudi prijazne maskote, med njimi maskota Murske Sobote – zlato jabolko, ki bodo male in velike razveselile z majhnimi nagradami in sladkimi presenečenji. Pa tudi na zastonj lučke nismo pozabili! Živahen program bo ob 13. uri popestrila predstava »Egipčanske mumije« učencev OŠ II, ob 15. uri predstava Gledališkega društva Pisani mehurčki »Karlo, najslajši korenček«, ob 16. uri pa bo za vse otroke nastopila domačinka Miša Zečević, s svojimi pesmimi za otroke. Program bodo z delavnicami in poučno - zabavnimi igrami sooblikovale vzgojno – izobraževalne ustanove iz Mestne občine Murska Sobota: Vrtec Murska Sobota in Vrtec Lavra, OŠ I, OŠ II, OŠ III, OŠ IV Murska Sobota, OŠ Bakovci, Glasbena šola Murska Sobota ter Plesna šola Urška, Plesni klub ZEKO, podjetje Saubermacher-Komunala, Društvo modelarjev Murska Sobota, taborniki roda Veseli veter, Waldorfski vrtec Murska Sobota, Društvo nasmešek, Avto-moto zveza Slovenije, Vzajemna in mlajše košarkarice ŽKK Pomurje in Balonarski klub Bakovci.

Dodatne informacije:

Vida Lukač

Urad župana

Mestna občina Murska Sobota

T: 02 525 16 19, 031 323 555

E: vida.lukac@murska-sobota.si

www.murska-sobota.si/ medijsko-sredisce

 

 

 

 

 

 

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.