https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Plač ni bilo, nogometaši Nafte še ne bodo začeli s pripravami

Lendava, 10.1.2011  

Kot je bilo za pričakovati, nogometaši Nafte v torek še ne bodo pričeli s pripravami, saj klub ni mogel izpolniti njihove zahteve po poplačilu dveh plač. V Lendavi pravijo, da bodo storili vse, da ugodijo zahtevam igralcem in da se bodo priprave z nekaj dnevnim zamikom vendarle začele.

Konec prejšnjega tedna je igralcem Nafte prekipelo in so tudi preko medijev klubu postavili ultimat, če ne prejmejo dveh plač do začetka priprav, ki bi moral biti jutri ob 11. uri, da ne bodo pričeli trenirati. »Začetka priprav jutri ne bo, ker so igralci razumljivo postavili pogoj, da prejmejo denar in bodo nato začeli trenirati. Ker tega denarja še nismo uspeli zagotoviti, tudi ne bo začetka priprav, bomo pa v naslednjih dneh naredili vse, da ugodimo njihovim željam in da se bodo priprave z nekaj dnevnim zamikom začele,« pojasnjuje predsednik Nafte Igor Magdič.

Igor Magdič

Podpisane pogodbe pogoj za začetek prisilne poravnave

Prav tako, kot se jutri ne bodo pričele priprave, še ni bila vložena vloga za začetek prisilne poravnave. »Prisilna poravnava še ni stekla, ker je obvezen element pri vlogi sanacijski načrt za naprej, ki mora vsebovati tudi podpisane pogodbe s sponzorji, ki bodo zagotavljali financiranje v spomladanskem delu oziroma za naprej. Te pogodbe bi morale biti podpisane v začetku tega tedna, niso pa še vse, zato vloga še ni vložena,« pravi Magdič.

Balažic v Turčiji, nekateri igralci čakajo arbitražno komisijo

Nezadovoljstvo igralcev je zaradi negotove prihodnosti čedalje večje, že kaj kmalu pa bo več jasnega glede morebitnih odhodov. Tako je Marko Balažic z dovoljenjem kluba na preizkušnji v Turčiji, nekateri igralci pa čakajo na odločitev arbitražne komisije, ki bo odločala predvidoma jutri. Glede slednjih Magdič pravi, da je odločitev na njihovi strani, ampak tudi če ti igralci prejmejo papirje, ni nujno, da bi odšli kam drugam, če bo Nafta uspela zadovoljiti njihove apetite.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.