https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

SWAP PARTY- IZMENJAVA OBLAČIL

Kdaj: Četrtek, 28.05.2015 ob 17:00

Kje: Murska Sobota, HSD- paviljon, Štefana Kovača 20, Murska Sobota

Si želite osvežiti garderobo in nimate finančnih sredstev za to, imate pa polne omare oblačil, ki jih ne nosite več? Idealna priložnost za vas je izmenjava oblačil. Združite prijetno s koristnim. Kako poteka izmenjava? Prinesete oblačila, obutev in modne dodatke, ki jih več ne uporabljate (samo za odrasle). Stvari morajo biti čiste in lepo ohranjene. Prinesenim stvarem dodelimo točke glede na vrednostno kategorijo (nizka – srednja – višja). Na dogodku si lahko izberete stvari v vrednosti teh točk. Neizkoriščene točke se prenesejo na naslednjo izmenjavo oblačil. Udeležba na dogodku je brezplačna.  V ločeni vreči lahko oddate tudi oblačila, ki niso namenjena izmenjavi, če jih želite podariti ali nameniti za reciklažo v zavodu Korak naprej MS,so.p. (te stvari so lahko lepše ali slabše ohranjene, lahko so tudi otroške).

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.