https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Kulturno društvo Hotiza praznovalo dvajsetletnico

Hotiza, 31.05.2015 ob 8:00  

Ob 20. obletnici delovanja je včeraj Kulturno društvo Hotiza v dvorani Doma krajanov pripravilo kulturno-glasbeni večer.


Zbrane so nagovorili župan Občine Lendava mag. Anton Balažek, nekdanja dolgoletna predsednica društva Elizabeta Tibaut in podžupan Občine Lendava Stanislav Gjerkeš, ki je med drugim povedal, da je kulturno društvo pripomoglo k bolj razgibanemu življenju na Hotizi in s tem je veliko ljudi pridobilo tudi izkušnje pri delovanju različnih društev.

V programu so nastopili prvošolčki s Hotize, otroško-mladinski pevski zbor, ljudski godci, ljudski pevci in zaplesali nekdanji folkloristi. Zbrani so si tekom programa ogledali tudi oddajo Tü smo doma izpred dvajsetih let, utrinek iz prvega občnega zbora in video nekdanje folklorne skupine na Lendavski trgatvi.

Ob 20. obletnici so se podelila tudi priznanja in pohvale.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.05.2015 ob 11:37 melinci gost

      Naše Kulturno Društvo Vam čestita ob tem ljubileju in vam želi , da še naprej ostanete gonilna sila in ponos v vasi , občini in širši okolici ,kjer vam radi prisluhnejo in vas imajo radi! Kultura povezuje in tale kulturna vez naj nas bogati v nadaljnem delu in življenju!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.