https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Fiona Zečiri in Sebastijan Koltaji odlična na evropskem prvenstvu v karateju

4.6.2015  

Od 28 - 31 maja je v Santaremu v Portugalski potekalo evropsko prvenstvo karate zveze IKU za kadete, mladice , člane in veterane v katah in športnih borbah posamezno in ekipno.


V reprezentanci Slovenije sta tekmovala tudi člana karate kluba Murska Sobota in dosegla izreden uspeh.

Fiona Zečiri je tekmovala v skupini mladink ( 16 - 18 let ) v katagoriji - 55kg. Premagala je vse nasprotnice in tako postala evropska prvakinja. S tem je  izboljšala uvrstitev z lanskega evropskega prvenstva v Londonu, kjer je osvojila 2.mesto.

Sebastijan Koltaji je tekmoval v skupini članov ( 18 - 35 let ) v kategoriji - 65kg. Do finala je premagal vse nasprotnike , kjer je moral priznati premoč tekmovalcu iz Italije. S tem je postal evropski podprvak in osvojil 2.mesto , ki ga je prav tako osvojil na lanskem evropskem prvenstvu v Londonu.

Na tekmovanju je nastopilo 517 tekmovalcev iz 18 držav.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.06.2015 ob 13:53 gost

      koltaji največji ženskar :D

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.06.2015 ob 22:00 gost

      On je bar lejko ka je ze dvakrat bil evropski podprvak , tij si pa verjetno kaksi siromacek ka je tvojo babo vred zel .Jebi ga taksi ti je zivot mocnejsi zmaga , tak pri seksi tak pri karateji.PROBAJ TRENEJRATI KARATE MOGOCE BABA NAZAJ PRIDE- CE NE BOS PRLE V PENZIJI

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.06.2015 ob 22:41 :D gost

      ma daj prosen te neboj tak ti čeden bole mene če je on evropski podprvak za mene je navaden ženskar pa pika :D

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.06.2015 ob 22:47 bwb gost

      daj leop vaj prosen tak ste kak 3 letna deca tu ka pišete vsega svaška! vpa pustetega na mere vpa nej van je on nikaj kriv kakšen je pač je nej smo vsi perfekti tudek vuva sta znan nej naj šrle pometite pred svojin pragon pa te pred drugen! Vsaka čast a je on lehko evropski podrvak ka vuva nigdar neta :D peace!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.