https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Petišovcih izkopani odpadki niso bili nevarni, kazenske ovadbe ne bo

09.06.2015 ob 12:30  

Odpadki, ki so bili dne 1. in 2. aprila letos izkopani na območju naselja Petišovci,  so bili po opravljeni analizi označeni za nenevarne.

 

Inšpektorji za okolje so na podlagi analize, ki jo je opravil Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano sporočili, da je pri aprila izkopanih odpadkih na območju naselja petišovci šlo za za nenevarne odpadke.  Odpadki so bili ustrezno odstranjeni. Celoten postopek je vodil Inšpektor za okolje.

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Murska Sobota so zato zadevo zaključili s poročilom na Okrožno državno tožilstvo v Murski Soboti, saj ni bilo zakonskih pogojev za podajo kazenske ovadbe.

Foto: Leon Novak, lendavainfo.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.06.2015 ob 13:10 proletarec gost

      Normalno da niso nič našli ker jim je tako bilo naročeno, drugače bi bila velika katastrofa ampak s tem še ni končana zgodba, slej ko prej bo resnica na strani naroda ne pa diktatorskega kapitalizma

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.06.2015 ob 13:35 hlapec gost

        se popolnoma strinjam , sanacija bi nekaj stala , pa država nej tak tupa da bi sama sebi delala stroške , zraven tega so se še na napačno mesto spakirali iskat

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.06.2015 ob 15:58 ms gost

      Takši rezultat je bil za pričakovati od samoga začetka .Kak pravijo bos proti trnji nemreš brsati .

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.06.2015 ob 18:35 gost

      mafija..

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.