https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

4. Truck show miting

Kdaj: Sobota, 13.06.2015 ob 11:00

Kje: Črenšovci, v Športnem parku v Črenšovcih

Dragi ljubitelji jeklenih bizonov! Ostajamo zvesti vam in nam in tudi letos pripravljamo že 4. truck show miting, ki bo v soboto, 13. junija s pričetkom ob 11.00 uri v Športnem parku v Črenšovcih. Namen srečanja je predvsem družabne narave, zato smo povabili in pričakujemo tudi šoferje in ljubitelje kamionov iz sosednjih držav. Da pa bo ves dogodek čim bolj zabaven in atraktiven, razstavo kaminov, pripravljamo tudi igre povezane s šoferskim poklicem in kamioni, erotično pranje kamiona, poskrbljeno bo seveda tudi za jedačo in pijačo ter za glasbeni program s skupino Langa. Prispevek za srečanje za tiste, ki boste prišli s kamioni in cel dan preživeli v naši družbi je 25 EUR in vključuje 2 obroka hrane, 2 pijači, stroške zabavnega programa in organizacije. Za obiskovalce, ki si želijo sobotni dan preživeti malce drugače in izvedeti vse o "kamionizmu" je vstop prost. Prijave za srečanje zbiramo do 1.6.2015 na e-mailtruckshowmiting@gmail.com ali na 041 751 898 (Robert Špilak), kamor lahko pokličete tudi za vsa dodatna vprašanja in pojasnila. Zloščite vaše jeklene bizone in se nam pridružite na nepozabnem dnevu, namenjenemu samo vam! Šoferski pozdrav,

Organizacijski odbor
TRUCK SHOW MITINGA

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.