https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Dan odprtih vrat na Kobilju

Kdaj: Sobota, 13.06.2015 ob 13:00

Kje: Kobilje, Hrib svetega Martina na Kobilju - zbiranje pri kapelici

Društvo vinogradnikov Kobilje vas vabi na že tradicionalni 14. DAN ODPRTIH VRAT vinskih kleti na Kobilju. CENA? 7€  - "kozarec", ki vam omogoča degustacijo vin pri vseh kleteh in domačih dobrot; 5€ - domači pasulj s krajnsko klobaso. Če se odločite za celotno ponudbo (tj. 12€) pridite na zbirno mesto ob 11.30, da se v miru najeste in pripravite na obhod. Lahko se prijavite na tel. št. 041 545 828. Cel čas obhoda vas bo spremljala živa glasba, in sicer Ansambel veseli ZVOKI. Vljudno vabljeni!

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.