https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Ljutomerski gimnazijci uprizorili Butalce

Ljutomer, 12.06.2015 ob 11:00  

Včeraj, 11.6.2015, so ljutomerski gimnazijci premierno zaigrali predstavo Butalci.


Butalci so prebivalci izmišljenega kraja, imenovanega Butale. Imajo se za zelo pametne in pomembne, čeprav so v resnici precej omejeni. Neprestano tekmujejo s prebivalci sosednjega kraja, Tepanjčani.

V predstavi so zaigrali Gašper Lovrec, Mojca Jevšek, Ana Ropić, Katarina Vrzel, Kaja Mujdrica, Urška Subašič in Ajda Lukman. Za ton, luč in vodenje predstave skrbi Alen Trstenjak.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.06.2015 ob 11:44 Gost gost

      čudno, grejo v najboljšo, najbolj priznano gimnazijo v prekmurju potem pa se obnašajo kot butalci

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.06.2015 ob 17:48 dunda gost

        JES san pa ponosna DUNDA, ka san pač na druguj strani Müre - to je pri Preknorcaj. Spočela sta me pa oče Bog in mati Zemlja.

        0 7 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.06.2015 ob 14:01 gost

      Super, da najdemo tudi pozitivne komentarje za šolske zadeve (ne samo za nogometne tekme)! Zapisali ste celo 2 komplimenta! To pa se ne zgodi pogosto. 1. Pravite "najbolj priznano gimnazijo". 2. Pravite "se obnašajo kot butalci". Saj to je point pri gledališču, torej jim je po vaših besedah uspelo. Dobro, glede "v prekmurju", o tem bi lahko debatirali iz različnih zornih kotov ... :)

      0 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.06.2015 ob 15:17 ujko gost

      Tan prek möjre so tak vsi že dugo Butalci

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.06.2015 ob 18:35 enačaj gost

      bravo NORCI = bravo GENIJI

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.06.2015 ob 21:29 Geografinja gost

      Gost, če misliš ljutomersko gimnazijo ta ni v Prekmurju, zdaj v času počitnic in dopustov se poduči o zemljepisu - geografiji!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.06.2015 ob 10:17 olosh gost

      GFML ftw!!!! Ponosen na to ka san odo ta in san nej zbral tovarno usred MS!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.06.2015 ob 10:58 smeh gost

      Nekateri res znajo spraviti ljudi v smeh. To so tisti, ki pravijo, da je GFML najbolj priznana gimnazija. Kar nekaj časa se nisem mogel nehati smejati. Rad bi videl te veleume, ki končajo GFML nekje v gospodarstvu čez nekaj let. Nikjer od nobenega ni duha in ne sluha. Večina konča kot večni študentje na FDV. Polovica se jih zapije in zadrogira. Eni, ki imajo sreči ali punce, ki dajo noge narazen končajo v kakšni zakotni pisarni javne uprave. GFML = BUTALCI !!!!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.06.2015 ob 11:42 gost

        Vsak najbolje pozna svojo družbo! Verjetno poznaš 10 gfml-jevcev, s katerimi ste skupaj žurali, se zapili in ostali večni študentje. Zdaj od vas ne duha ne sluha, delate nekje v gospodarstvu ali javni upravi in posplošujete na vse ostale. Ste razočarani nad življenjem kritizirate vse ostale, utapljate žalost ... Verjetno si tudi imel kaj s kako punco od GFML-jevca, da tematiko tak dobro poznaš. Lepo navajaš v "zakotni pisarni", to ostane skrito, vedo pa le vpleteni. Povej mi s kom se družiš, pa ti povem, kdo si. Zdaj, če poznaš samo teh nekaj procentov GFML-jevcev, lahko sklepamo ...

        1 4 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.06.2015 ob 15:09 gost

      GFML je redka šola v Sloveniji, ki je res dobraaa, z odličnimi profesorji, tako da vsi vi keri serjete po tej šoli res nimate pameti, vse ostale gimnazije in srednje šole pa niso seeeeenca GFML, pa se kar lahko skrijejo! mrš s takimi izjavami!

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.