https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Radenska noč 2015 (10. 7.): HLADNO PIVO, ODPISANI, UNICUM

Kdaj: Petek, 10.07.2015 ob 19:00

Kje: Radenci, športna igrišča za OŠ Radenci

V petek, 10. 7. 2015 v Radence prihaja hrvaška skupina HLADNO PIVO - športna igrišča za OŠ Radenci in tudi letos VSTOPNINE NI! :) 

Hladno pivo, eden največjih hrvaških rock bandov, se ponovno podaja na slovenske odre. Banda, ki svoje začetke beleži že v davnem letu 1988, se slovenski publiki ni treba posebej predstavljati. V dobrih dveh desetletjih ustvarjanja in koncertiranja so Hladno pivo še vedno relevanten in koherenten band, ki je publiki predstavil kar nekaj že skoraj kultnih albumov (»Džinovski«, »Desetka«, »G.A.D«), svojo avtorsko moč pa dokazujejo tudi z nedavnimi izdajami (»Knjiga žalbe« 2007, »Svijet glamura« 2011). V aprilu 2015 pa je skupina izdala nov album »Dani zatvorenih vrata« (Gajba Records, 2015), ki je v regiji že naletel na odlične odzive, prav tako kot prvi singel in videospot »Vjeruj u mene«. Skozi leta so preigravali povsod po tujini, zdaj pa se bodo končno ustavili tudi v Radencih! Pripravite se na dozo hrvaškega punk rocka! Zasedba: Zoran Subašić - Zoki (kitara), Krešimir Šokec - Šoki (bas kitara), Mladen Subašić - Suba (bobni), Mile Kekin (vokal) in Milko - Deda (klaviature) Več o skupini, novem albumu in ostalih koncertnih datumih:http://www.hladnopivo.hr/wip/ Pred njimi nas bodo ogrevali ODPISANI, vsem dobro poznani po lanskem komadu Prleki v vesolji. Sicer hard-core punk band je nastal leta 1995, v svoji karieri so med drugim nastopili na Novem Rocku 96, The best od Novega Rocka 91-96, bili so predskupina Faith No More, Lurkers, GBH, koncertirali po Nizozemski, Nemčiji, Hrvaški, Slovaški, Madžarski in Sloveniji. Leta 1995 so v samozaložbi izdali EP "Odpisani", sledil je CD z naslovom "Preobrat" leta 1997 pri založbi Statera, ter plošča "Partisan Hard Core", ki je bila izdana leta 2000, nakar je sledilo mirovanje. Skupina se je ponovno zbrala leta 2010 in nadaljevala s koncertnimi dejavnostmi. Avgusta 2014 pri založbi GodBlessThisMess izide nov album z naslovom "Šah Mat". Prvi nas bodo letos tresli UNICUM, prekmurski rock/metal/rap četvorec, ki je začel igrati leta 2012 na festivalu Soboški dnevi. Izdali so tudi svoj prvi CD Molotov Cocktail, sicer so pa v Radencih enkrat že nastopili, zdaj se pa vračajo na večji oder in v drugem letnem času. Dogajanje sobotnega večera Radenske noči, kjer bo nastopil VLADO KRESLIN, preverite tukaj: https://www.facebook.com/events/1421828164807827/

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.