https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Evropske igre v Bakuju: Kljub zmagi se je Utroša poslovil od Bakuja

25.6.2015  

Včeraj je na Evropskih igrah v Bakuju nastopil lendavski badbintonist Iztok Utroša, ki je kljub zmagi na turnirju končal tekmovanja na evropskih igrah.


Iztok je z 21:17 in 21:16 odpravil Estonca Raula Musta, vendar je kljub temu nastop končal na tretjem mestu v skupini in se poslovil od tekmovanja.

Foto: facebook Iztok Utroša

Razočaran Iztok je na svojem facebook profilu zapisal: »Evo za mene so igre v Bakuju končane. Danes sem odigral dobro tekmo, ki mislim, da je na mojem nivoju in premagal Estonca, ki je tudi bistveno višje na svetovni lestvici od mene. S svojo igro sem zadovoljen in mislim, da če bi tako vse tekme tu odigral bi bil zmožen velikega presenečenja. Jaz kot športnik, ne valim krivdo na druge stvari, saj v končni fazi sem jaz tisti, ki je na igrišču! Ampak to tekmovanje je eno veliko razočaranje za mene osebno, saj sem si želel bistveno več in po današnji tekmi mislim, da bi lahko to tudi dosegel. Žal pa sem prvo tekmo odigral izredno slabo zaradi težav, ki sem jih tudi omenil v intervjuju. To da potujemo celo noč in naslednji dan moram igrat, pa je za nivo takega tekmovanja sramotno. To je bila tudi velika priložnost, da bi lahko ( KONČNO) dobil boljši status pri olimpijskem komiteju in vse olajšave, ki spadajo zraven. Kar pa sem zamudil po mojem mnenju zaradi njihove organizacije. In seveda sedaj nihče nikomur nič in krivdo noben ne prizna, seveda pa sem na koncu itak "Jaz" vsega kriv. Tipično za našo državo kjer so funkcionarji bolj pomembni kot športniki, mogoče pa velja samo to v vezi z badmintonom. Seveda bo najverjetneje vse tiho in vse kaj mi ostane, da to požrem in se sprijaznim s tem. Ne želim nobenemu športniku kaj takega posebej pa iz naše države. 
Kaj veš, mogoče pa, če se uvrstim na olimpijske igre bom šel iz letala direkt na tekmo.«

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.