https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Zaključek PŠF z vaškimi igrami in Štajerskimi fakini

Melinci, 06.07.2015 ob 9:30  

Zadnji dan Pomurskega športnega festivala na Melincih je bil rezerviran za vaške igre, na katerih se je pomerilo devet ekip, poleg šestih ekip KS iz Občine Beltinci, so tri skupine sestavljali še udeleženci mednarodnega tabora v RIS Rakičan. Za najmlajše je bila organizirana Mini Planica, PŠF pa se je zaključil z zabavo s Štajerskimi fakini.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.07.2015 ob 16:05 obiskovalec gost

      NIĆ NE PIJŠETE O REZULTATIH TEKMOVANJA ! Ka ste še izda pod vplivom Melinčarji !? Zdaj ste pa mahnoli . Zatou morate vsi k maši hvalodavat ! Čisto vsi ,na čelu z vašimi veljaki ! Tudi Slana pa Dugar moreta iti !!!!!

      0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.07.2015 ob 20:04 gost

      Melinčari kapo dol! Obiskovalec bog ne obstaja či še nevejš!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.07.2015 ob 20:51 gost

      Obiskovalec prosim uporabi malo svoje inteligence, či še nevejš članke pijšejo novinarji in oni objavljajo rezultate, ter s tem tudi članke in kaj bo v teh člankih, zato pa smo tan ge smo!! San bul na dogodki in san se prepričal na lastne oči. Z eno samo besedo KAPO DOL!!

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.07.2015 ob 22:17 gost

      ORGANIZATROJI VSKA VAM ČASTT ,, TAKŠE ORGANIZACIJE PA ŽE DUGO NEJ BILOO ,,sam sem samo obiskovalec bil ,, ne dajte sem vsem tistim katere uspesnošt boliii

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.