https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Spremenjen prometni režim v Murski Soboti

Murska Sobota, 08.07.2015 ob 12:00  

Zaradi izgradnje podvoza pod železniško progo v Murski Soboti  je znova spremenjen prometni režim v mestu: popolna je zapora dela Bakovske ulice in začasne obvozne ceste ob podvozu na območju križanja s Cankarjevo ulico.

 

Obvoz v času postavitve popolne zapore Bakovske ulice bo potekal na relaciji:

- za smer Murska Sobota – Rakičan: Cankarjeva ulica – Gregorčičeva ulica – Lendavska ulica – Industrijska ulica - ulica Plese - ter obratno

- za smer Bakovci – Murska Sobota - Bakovska ulica – križišče uvoz / izvoz AC MS – obvoznica M. Sobota – Tišinska ulica – Cankarjeva ulica in obratno.

Promet po obvoznih cestah bo potekal dvosmerno, spremeni se potek prednostne ceste na območju križanja Industrijska ulica – ulica Plese in sicer tako, da je prednostna cesta iz smeri ulica Plese za smer BTC.

Tako urejen prometni režim velja do 31.08.2015. V času omenjenih del na državni cesti bo gradbišče ustrezno označeno z vertikalno prometno signalizacijo. Potrebno je dosledno upoštevanje postavljene prometne signalizacije.

Zaradi zapore ob izgradnji podvoza so ustrezno urejeni obvozi avtobusov v Murski Soboti

Zaradi popolne zapore določenih cestnih odsekov bodo avtobusi v mestu Murska Sobota vozili po obvoznih poteh.  Ker na določenih postajališčih ni mogoče izvesti vstopa in izstopa, potnike naprošajo, da uporabljajo druga postajališča.  

Sobočanec: Zaradi popolne zapore ceste od krožišča na Gregorčičevi ulici v smeri Bakovske ulice potniki, ki so vstopali in izstopali na postajališču Trstenjakova ulica 2. (pri OŠ III Murska Sobota) do odprave zapore lahko uporabljajo postajališče Trstenjakova Ulica 1 (pri trgovini).

Primestna linija: Zaradi popolne zapore ceste od krožišča na Gregorčičevi ulici čez železniško progo,  na postajališčih na Industrijski ulici do nadaljnega ni mogoč izstop in vstop na avtobuse, ki vozijo v smeri Moravskih Toplic, Dobrovnika, Hodoša, Prosenjakovec. Vstopate lahko na postajališču na Lendavski ulici pri BTC/Hofer.

Več fotografij v spodnji galeriji...

Fotogalerija

Komentarji

  1. gost
    08.07.2015 ob 13:12 ms gost

    Včeraj gojno so se štirje delavci Pomgrada pripeljali po gregočičevi in 20 minut nameščali eden znak .Okrog 10 so pa štirje delavci istoga podjetja nameščali dvakrat en znak na bakovski blizu novega podhoda .Prvič so ga dali gor in za nekaj časa vidli ka je pre nisiko in so ga zdignoli .En je mel papere nekše skice dva sta bila na kesoni in pa je vozo torej štirje .Kdo koli bi delal bi že dosti več napravo podvoza kak te Pomgrad .Tudi ponoči bi lahko ena smena delala ampak to je Slovenija in tak je .Ali čudno ka nega inšpektora ka bi vido če so delavci vsaj za malo časa kje v senci tak kak se gučij v toj vročini .Pijšejo samo kelko stopinj more biti v pisarnaj za tiste vöni pa njim nej briga ka trpijo na sonci .

    17 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
    08.07.2015 ob 14:06 Robert gost

    Delaj ti pri 37^C na cesti za 600€ pa te mo te vido kak boš hiter...

    11 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
    08.07.2015 ob 14:10 host gost

    Ka kvasite? Napovedali so celo predčasni zaključek del v otobri. Če si tak čeden, ka si njin pa te nej šou pomagat tej znake gor dat, če si že mel čas jih po celon varaši opazovati??

    9 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
    08.07.2015 ob 14:22 medo gost

    Robert ....... ob osmij vgojno nej bilo 37 C .

    6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
    08.07.2015 ob 14:28 zoltan gost

    Tej pomali delajo či je mrzlo in pomali delajo če je vroče nikak njin ne vužge .

    8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
    08.07.2015 ob 14:56 gost

    Zastojn se razburjate. Tak vas nihče ne upošteva..

    8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
    08.07.2015 ob 16:32 grom gost

    čez noč se spremeni prometni režim pa se lidje več voziti nevejo ka znakov ne gledajo

    4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
    08.07.2015 ob 16:55 delavec cesno gost

    polanič mlajši neda več te nemre on živeti če da večo plačo delavcan to je dokazano izkoriščavanje delavcov na toj vročini delovodji pa pod klimo sedijo gostilnaj sramota

    8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  9. gost
    08.07.2015 ob 18:31 pongradov delavec gost

    Če nebi bilo Pomgrada , bi marsikateri zelo na tanko piskal ! Tukaj največ delavcev dela od podizvajalcev in naši zgrablenci od Ramadan Sahitaja ! Ten je pa vseeno kako in kaj , glavno , da dobijo plačo ,te se pa naj delovodji z njimi tan trgajo ? Delovodja bi te mogel cejli dan zraven njega biti pa ga ( biti ), pa te če bi kaj bole zaleglo , da bi se hitreje gijbali ! Eni so rejsan nej vrejdni , ka sonce po njih sija !!

    2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      08.07.2015 ob 20:12 jozo gost

      pongradov delavec ??? za koj bi mogel nikak tanko piskati či ne bii bilo Pomgrada .Piskate vij ka se gor ne postavite .Glede delavcov če so Pomgradovi ali Ramadanov bi se lejko v toj vročijni malo na njij poglednolo saj na konci koncev je človik .Ka se pa tijče delavcov pri Ramadaniji so Pomgradovi isti pri brzijni .

      8 1 Prijavi neprimerno vsebino
  10. gost
    08.07.2015 ob 19:12 gost

    ka to ti misliš ka bi tanko piskali ka bi delavce odpiščali ali ka saj pa konec mejsca ide 30 delavcov na borzo pa te de polanič delo z koperantami bosna itd l

    7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  11. gost
    08.07.2015 ob 20:51 gost

    kaka spletna stran je pa to, ki ne poroča o neurju v Pomurju..katastrofa...nesposobneži..

    7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  12. gost
    08.07.2015 ob 21:45 marko gost

    Po velkon neurji v Pomurji niti besde - sramota za Pomurca. Glavno, ka vij pišete Blue Planet in dodate 64 slik, al pa o turniri v Šalamencaj cejla reportaža... aj,aj,aj

    7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  13. gost
    09.07.2015 ob 10:42 opazovalec gost

    Takšna dela podvozi in podobno se po drugih državah delajo tüdi ponoči .Ne glede ali je v mesti v vasi ali izven mesta .Ampak ker smo Slovenija je to pri nas ne izvedljivo češ povzroča se ropot nočne ure so predrage in še in še .To pri nas ni mogoče .Delal sem v tujini in se je delalo podnevi in ponoči celo ob velikih vročinah je lepo delati ponoči .Pri nas pa ni možno ker so nesposobni

    9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  14. gost
    09.07.2015 ob 16:06 gost

    pomgradov delavec imensko se predstavi nej ka pišeš v imeno delavca pomgrada

    3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  15. gost
    09.07.2015 ob 22:37 gjura gost

    pongradov delavec ........... će te je telko v hlačaj ka se niste Polaniči ali bilo komi gor postavili in poklicali inšpekcijo ka so vas gnali po toj vročini na mesto ka bi vam omogočili malo ohladitve ?Bojali ste se močni ste po internet .

    1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  16. gost
    10.07.2015 ob 8:22 balonček gost

    Pozdravljena klapa. Hvala za info. Napisali ste tudi kje je obvoz. Lahko bi še dodali kakšne fotke kako npr. priti iz Bakovec do Rakičana in jih označila A, B,C, .... kajti slike zaprte ceste mi nič ne pokažejo nazorno, kje moram zaviti, obiti obvoz. Moja draga prijateljica je iz MB, pa me pride obiskat, tak da grem razlagat, mogoče fotkat. :)

    2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  17. gost
    10.07.2015 ob 8:55 ježek gost

    balonček .. To je delo Pongrada in vseh ki so pri kopanji za to kar se dela .Če bi bilij sposobni bi lahko naredili kakšno skico .Saj skico so meli gda so na kandelabre znake šrajfali pa delali trij krat eno pa isto .Ja tak je v Soboti

    2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.