https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

Izbrali najboljše športnike v murskosoboški občini

19.01.2011 ob 19:39  

Danes so v Murski Soboti izbrali najboljše športnike in kolektive v občini v letu 2010. Podelitve priznanj najboljšim se je udeležil tudi Miro Cerar. 

Za najboljšega športnika v Mestni občini Murska Sobota je bil proglašen Tomislav Kološa, za najboljšo športnico Alja Samec, v kategoriji športnih kolektivov so slavili odbojkarji Panvite Galexa. 

Naj športniki: 

1. Tomislav Kološa, član Kickboxing kluba Murska Sobota

2. Boštjan Bagari, član Aerokluba Murska Sobota

3. Adrijan Gomboc, član Judo kluba Murska Sobota


Naj športnice: 

1. Alja Samec, članica Košarkarskega kluba Pomurje in državna reprezentantka v košarki

2. Karin Kerec, članica Judo kluba Murska Sobota

3. Urška Martinec, članica Atletskega kluba Panvita Murska Sobota

 

Naj športne ekipe (kolektivni športi):

1. Odbojkarski klub Pavnita Galex

2. Košarkarski klub Radenska Creativ

3. Ženski košarkarski klub Pomurje

 

Naj športne ekipe (posamični športi):

1. Atletski klub Panvita Murska Sobota

2. Šahovsko društvo Radenska Pomgrad Murska Sobota

3. Judo klub Murska Sobota

Foto: TV AS

Izbrali so tudi najboljše športnice v kategoriji šolskih športov. Med fanti je naslov najboljšega osvojil Nikola Geršanov, med dekleti pa Simona Sedonja. Najboljši športni par v murskosoboški občini sta postala Sandra in Teja Rupnik (plesni klub Zeko Sport Murska Sobota), medtem ko je za osnovno šolo z najboljšim programom v minulem šolskem letu bila proglašena Osnovna šola I Murska Sobota.

Opravičilo:

Fotografije so slabe kvalitete - s strani organizatorja dogodka namreč nismo bili seznanjeni o dogodku, zato ga nismo mogli dokumentirati v lastni režiji.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.