https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Letos v Gornji Radgoni štirje sejmi

20.01.2011 ob 14:01  

V družbi Pomurski sejem so se ozrli v preteklo leto in predstavili načrte za letošnje leto. Letos bodo prvič priredili mednarodni sejem aktivnosti in oddiha v naravi, ki bo potekal apriha hkrati s sejmom Lov.

V preteklem letu so na radgonskem sejmišču potekali štirje sejmi, na katerih je sodelovalo 2220 razstavljalcev iz 35 držav, obiskovalcev pa je bilo skoraj 160 tisoč. Daleč največji obisk je bil kmetijsko-živilskega sejma Agre, na katerega je prišlo 120 tisoč obiskovalcev. Z rezultati poslovanja so v družbi Pomurski sejem v letu 2010 dokaj zadovoljni, kljub krizni situaciji v gospodarstvu, kar pa ni vplivalo na same sejemske prireditve.

Prvič sejem aktivnosti in oddiha v naravi

Letos bodo tako kot lani štirje sejmi, vendar bo namesto Sobre (mednarodnega sejma obrambe, varovanja, zaščite in reševanja) prvič prirejen mednarodni sejem aktivnosti in oddiha v naravi, ki bo potekal hkrati s sedmim mednarodnim sejmom lova in ribištva in sicer od 15. do 17. aprila. Še prej od 29. marca do 2. aprila bo na sporedu sejem Megra (mednarodni sejem gradbeništva), paradni konj oziroma sejem Agra pa bo letos na sporedu od 20. do 25. avgusta.  Vodstvo in zaposleni v Pomurskem sejmu se zavedajo, da imata poslovno povezovanje in promocija v času gospodarske krize še večji pomen, zato bodo podjetjem in njihovim izdelkom, ki kažejo pot iz recesije in okoljske krize, tudi v letu 2011 nudili vso podporo pri kakovostnih sejemskih predstavitvah, poslovnem povezovanju, spremljevalnih dogodkih in oglaševanju.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.