https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Anja Brunec odhaja na preizkušnjo v Milano

26.01.2011 ob 9:54  

Mlada Beltinčanka se jutri zjutraj za dva dni odpravlja v italijansko modno prestolnico, kjer bo poskušala najti agencijo.

Foto: Matjaž Očko (www.m2o.si)

Prekmurska udeleženka lanskega šova Supermodel Slovenije, v katerem se je uvrstila med šest finalistk, je s pomočjo šova navezala nekaj novih stikov. Jutri se tako s pomočjo njene agencije odpravlja v Milano. "Iskat grem agencijo, potem ko mi je moja agencija organizirala nekaj sestankov na malo boljših agencijah."

Želi jih prepričati v živo

Foto: Matjaž Očko (www.m2o.si)

Brunčeva, katere želje so v prihodnosti povezane s tujino (predvsem z Londonom in New Yorkom), pravi, da je do odločitve za kratek odhod v Milano prišlo povsem spontano. "Bomo videli, če se bodo na kateri izmed agencij odločili za sodelovanje z mano. Če bo temu tako, grem ob prvi priliki nazaj. In to delat," pravi 17-letna Anja, in dodaja, da odločitev izhaja iz čisto praktičnega razloga. "Nekako smo se zmenili, da je boljše, da grem tja in se pokažem v živo, ker me preko interneta zaradi višine mogoče ne bi vzeli, medtem ko v živo mogoče koga prepričam."

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Chevapcic
      26.01.2011 ob 11:33 Chevapcic

      .. ajmo, ajmo .. akcija .. brez popuščanja .. držim pesti na levi in prav tako na desni roki .. ;-)) .. no, tudi svetovno znani fotograf čevapčič na ražnje :-)) je narejdo shooting z Ančoo .. :-) .. evo ena meni takšna zanimiva slika od Ančee, ka san jo gor zgrabo, ta mi je že cejli čas takšna kinda spešl .. --> .. .. ;-) .. mhm, aja, pa nej se je šlo za shooting, če pa što nede razmo čevapčičevega heca .. :-))

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Uporabnik
      26.01.2011 ob 19:10 Uporabnik

      Vso srečo prekmurka!!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.