https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nafta izgubila s Čardo, podpisala Lazič in Olujić

Lendava, 31.1.2011  

Pred današnjim zaključkom prestopnega roka je lendavska Nafta dobila še tri igralce. Marko Balažic si ni uspel najti kluba v tujini in bo še naprej igral v Lendavi, pred nekaj trenutki pa sta pogodbo do konca sezone podpisala še Igor Lazič in Nikola Olujić. To pa morda še ni niti vse, saj je kot pravi trener in športni direktor Damir Rob do polnoči še dolgo.

»Zelo sem vesel, da smo se uspeli dogovoriti z Markom Balažicem, da se vrne v Nafto. Od jutri naprej bo že treniral z nami,« nam je v telefonskem pogovoru povedal trener in športni direktor Damir Rob. Ob tem smo izvedeli tudi, da sta do konca sezone z možnostjo podaljšanja podpisala Igor Lazič in Nikola Olujić, pri Nafti pa pripravljajo še presenečenje. »Je še eno odprto vprašanje, delajo se veliki napori, da nam ga uspe pridobiti. Če nam uspe, bo ta igralec dodana vrednost moštva,« pravi Rob.

Kar se tiče Estonca Konstantina Vassiljeva Rob nima nobenih informacij, po vrnitvi iz Italije pa je z Lendavčani opravil zgolj en trening, nato pa se je za njim izgubila vsaka sled.

Lendavčani klonili proti Čardi

Včeraj so nogometaši Nafte odigrali tudi prvo prijateljsko tekmo in izgubili proti tretjeligašu Čardi 1:2, edini zadetek pri Lendavčanih je dosegel Zoran Lesjak, za Čardo sta zadela Gjerek in Vrečič.

Trener Rob kljub porazu ni razočaran, saj je šlo za prijateljsko tekmo, kjer ni bil važen rezultat, s pristopom nogometašev, predvsem v prvem polčasu pa je bil zadovoljen.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Odranski
      31.01.2011 ob 20:02 Odranski

      Čarda je z Vrečičom dosta pridobila, in če tak gledamo lejko iz teh malih prekmurskih klubov eno redno solidno postavo sestaviš.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.