https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Anja Brunec: Ni "šans", da ne bi izkoristila te priložnosti

02.02.2011 ob 0:06  

Mlada Beltinčanka, ki je na poti ustvarjanja modne kariere, se je minuli vikend vrnila iz Milana, kjer je iskala agencijo, ki bi jo v prihodnosti zaposlila. Na razgovorih je naletela na dober odziv.

Odločitev za odhod v Milano ravno v tem času je bila, kot pravi Anja, sprejeta čisto spontano. Vsi so vedeli o njenih željah po delu v tujini, ampak jo je v nekem trenutku presunilo, da bo potrebno za to nekaj ukreniti. To je sporočila svoji agenciji in po pogovoru z njeno agentko sta sklenili, da bo najboljše, da se odpravi tja in v živo pokaže svoj potencial, ki morda preko fotografij zaradi njene višine ne bi bil viden.

Foto: Matjaž Očko

V Milano se je odpravila skupaj z dvema modeloma in eno punco iz njene agencije, tako da je bila pot do modne prestolnice po Anjinih besedah zabavna: »Imeli smo kar en majhen road trip, ki je bil super, saj se je lepo družiti z ljudmi, ki imajo enake interese kot ti.«

Prepričal jih je obraz

In kako izgleda iskanje modne agencije v Milanu? Anja je imela seznam agencij z naslovi, s katerimi se je dogovorila njena agencija Model Group. Natančneje je šlo za pet agencij: Ice Model Management, MP Model Management, Flash Model Management, Spry Model Management in Joy Models. »Ker so prve tri agencije že prvi dan pokazale dovolj interesa za sodelovanje, sem potem drugi dan obiskala preostali dve, na nek način pa sem že dobila agencijo.« Na predstavitvi je, tako kot običajno, Anja pokazala svoj »book« (mapo s fotografijami), nato so jo izmerili in se pogovorili z njo. Agencije vzamejo model na podlagi obraza, hojo pa te v primeru, da je ne obvladaš, priučijo. »Za vse agencije sem sicer premajhna, ampak so prve tri vseeno tako navdušene nad mojim obrazom, da bi me zaradi tega vzele,« je razgovore ocenila Anja.

Če prideš v boljšo revijo, si na konju

Foto: Matjaž Očko

Mlada Beltinčanka si želi čim prejšnje vrnitve v modno prestolnico. Po pogovorih, ki jih bo opravila s svojo agencijo o tem, katera agencija je zanjo najbolj ugodna, bo morda že marca ali najpozneje poleti nastopila delo v Milanu. Ob vprašanju, kaj bi najraje v milanskem modnem svetu počela, si predstavlja vse, kar se da: modne revije, editoriale, showroome, kampanje, kataloge, reklame itd.: »Primerna sem za vse, mogoče malo manj za pisto zaradi višine. Ko enkrat narediš eno dobro kampanjo ali mogoče editorial v malo boljši reviji, te opazijo še ostali in te najemajo tudi za modne revije.«

Ob vsem tem se bo Anja trudila, da bi tudi njeno izobraževanje potekalo normalno, in kot so ji povedali že med šovom Supermodel Slovenije, ne bo problema, da bi se o opravljanju obveznosti zmenila s profesorji. V primeru, da bo morala ostati v Milanu več kot dva meseca, bo morda delala po izpitih: »Vsekakor na šolo ne mislim pozabiti, da pa ne bi izkoristila te priložnosti, ki sem jo dobila glede dela v tujini, pa tudi ni šanse,« še dodaja Anja. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Chevapcic
      02.02.2011 ob 8:38 Chevapcic

      .. ajmo, maleecka* .. akcija .. .. ;-)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. lepi
      02.02.2011 ob 11:31 lepi

      Ka ovo na zide je Anja :))) Dobro Chevapcic :)))

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. Chevapcic
      02.02.2011 ob 11:41 Chevapcic

      .. jap, jap .. Ančaa je tau, kak liderka oz. main model je bijla na ton showe .. :-)) .. no, malo heca .. upajmo, da bo en dan tako .. držimo pesti .. ;-)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. 1igma
      02.02.2011 ob 23:21 1igma

      Anja veliko uspehov ti želim..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. Chevapcic
      05.02.2011 ob 10:57 Chevapcic

      .. --> .. http://tinyurl.com/6jnltas .. .. M20 inu Ančaa ( Anja Brunec ) v oddaji Dobro Jutro .. poglej si prispevek .. od 42. minute naprej .. ;-) .. spomnimo, o čem se je sploh šlo .. --> .. http://tinyurl.com/26on9e5

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.