https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Vinko in Kous na seznamu mlade reprezentance

2.2.2011  

Selektor slovenske nogometne reprezentance do 21 let Tomaž Kavčič je objavil seznam 20 igralcev, na katere bo računal na prijateljski tekmi proti Hrvaški, na njem sta se znašla tudi Vedran Vinko in Žiga Kous.

Tekma med mladima izbranima vrstama Slovenije in Hrvaške se bo odigrala prihodnjo sredo na koprski Bonifiki, med dvajsetimi izbranci selektorja Tomaža Kavčiča pa sta tudi dva igralca s Pomurja. To sta  21-letni napadalec Nafte vedran Vinko in 18-letni branilec Mure 05 Žiga Kous, ki je povabilo prejel prvič.

Vedran Vinko

Medtem ko je Kous bil doslej član reprezentance do 19 let, ki je lani jeseni igrala v Murski Soboti in Lendavi kvalifikacijski turnir za nastop na letošnjem evropskem prvenstvu, kar pa njim ni uspelo, je bil Vinko že oktobra lani vpoklican v mlado reprezentanco, vendar se je na pripravah poškodoval, zaradi česar niti pri Nafti ni mogel igrati na šestih tekmah. Pomurci bi imeli  verjetno tudi tretjega nogometaša v mladi reprezentanci, a je napadalec AC Milana Mitja Novinič že dlje časa poškodovan.

Žiga Kous

Kavčičev seznam za Hrvaško:


Vratarja: Jan Oblak (Beira Mar, Por), Matic Kotnik (CM Celje);

Branilci: Antonio Delamea Mlinar (Interblock), Nejc Mevlja (HiT Gorica), Matej Rapnik (Interblock), Žiga Kous (Mura 05), Matija Širok (HiT Gorica), Nemanja Mitrovič (Bologna, Ita);

Vezisti: Matic Fink (Interblock), Kevin Kampl (Bayer Leverkusen, Nem), Dejan Lazarevič (Torino, Ita), Miha Mevlja (HiT Gorica), Rene Krhin (Bologna, Ita), Semir Spahić (Drava Ptuj), Urban Žibert Urban (Portorož-Piran), Enej Jelenič (Genoa, Ita);

Napadalci: Jernej Smukavec (Domžale), Filip Valenčič (Interblock), Leon Črnčič (Leicester City, Ang), Vedran Vinko (Nafta Lendava).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. murazavedno
      02.02.2011 ob 15:34 murazavedno

      ka vinko je za mađžarsko rep.??

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.