https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Frajman protikandidat Čeferinu, Kacijan za podpredsednika NZS

Ljubljana, 3.2.2011  

Včeraj se je iztekel rok za oddajo kandidatur za volitve za novega predsednika Nogometne zveze Slovenije (NZS). Že dalj časa napovedanemu Aleksandru Čeferinu se je vnovič v boj podal tudi Pomurec Tugomir Frajman.

Volitve bodo na sporedu 17. febraurja in takrat bo tudi znan naslednik Ivana Simiča. Tako kot na zadnjih volitvah za predsednika Nogometne zveze Slovenije bosta tudi tokrat le dva tekmeca in eden od njiju je tudi Pomurec Tugomir Frajman, ki je sprva zanikal, da se bo ponovno potegoval za predsedniški stolček.

Njegov protikandidat bo tokrat odvetnik Aleksander Čeferin, ki ima podporo petih Medobčinskih nogometnih zvez in zveze sodnikov, medtem ko Frajmana podpira le murskosoboška medobčinska zveza, mariborska pa še ni podprla nobenega kandidata.

Za eno od štirih podpredsedniških mest tudi Danilo Kacijan

Veliko več je kandidatov za štiri prosta podpredsedniška mesta, kar devet. Za mesto podpredsednika se potegujejo Damir Ban (MNZ Koper), Stanko Glažar (MNZ Ptuj), Danilo Kacijan (MNZ Murska Sobota), Franc Kopatin (MNZ Nova Gorica), Ivan Marjon (Združenje nogometnih trenerjev Slovenije), Radenko Mijatović (Združenje nogometnih sodnikov Slovenije), Stane Oražem (MNZ Ljubljana), Rudolf Turk (MNZ Maribor) in Marjan Vengust (MNZ Celje).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. lepi
      03.02.2011 ob 11:29 lepi

      Težko de ale rajše viden prekmurca v NZS kak pa mafijo od čeferinof!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. blue
      03.02.2011 ob 13:07 blue

      težko bo, če kandidira proute peten MNZ :(

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. murazavedno
      03.02.2011 ob 14:23 murazavedno

      hočemo tugoja!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.