https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nafta visoko premagala Međimurje

Lendava, 3.2.2011  

Nogometaši Nafte so včeraj odigrali svojo drugo prijateljsko tekmo. V Lendavi na umetni travi so s 4:0 odpravili Međimurje. Na preizkušnji je Sait Idrizi.

Prvič je v modrem dresu zaigral tudi zadnja okrepitev, makedonski reprezentant Agim Ibraimi. To pa ni bil edini nov obraz v lendavskih vrstah na tekmi. Zaigral je namreč še tudi nekdanji Ibraimijev soigralec iz Olimpije Sait Idrizi. Dvajsetletnik, ki je za zmaje v lanski sezoni igral na devetih tekmah, je le na preizkušnji in še ni podpisal pogodbe.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Sicer je Nafta hrvaškega drugoligaša premagala s kar 4:0, dvakrat je bil uspešen Zoran Lesjak, po enkrat pa sta se med strelce vpisala še Arpad Vaš in Rade Jovanovič. Trener Damir Rob je od prve minute na teren poslal Joziča, Idrizija, Balažica, Laziča, Matjašeca, Ibraimija, Lesjaka, Oluića, Vaša, Vinka in Prašnikarja, v nadaljevanju pa so zaigrali še Ajlec, Raduha, Maruško, Komljenovič, Jovanovič, Korošec in Levačič.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. prekmurjerepublika
      03.02.2011 ob 9:37 prekmurjerepublika

      no nafta pa nede tak slaba kak smo mislile, samo međimurje neje newen kak dober nasprotnik, saj so v 2. hrvaški ligi na 12. meste :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. lepi
      03.02.2011 ob 11:31 lepi

      ale čarde pa nejso mogle :DDDD

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. okvals
      03.02.2011 ob 11:56 okvals

      Ja, težko je po dveh tekmah neke zaključke delat, počakajmo še na preostale tekme..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. prekmurjerepublika
      03.02.2011 ob 11:57 prekmurjerepublika

      ja ale proti čardi so še v bole bogoj postave špilale!! zato de pa mura čardo v soboto zmagala :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. nepoventi
      03.02.2011 ob 14:15 nepoventi

      Vrvlite mi ka za nafto še obstaja vupanje pa ko do pomali šli na vzgor sicer je murko bu tisti ka je nafto rešuvau pa benko ka je davau gole al nafta de se počasi premaknola navzgor samo nesmijo popistiti ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. prekmurjerepublika
      03.02.2011 ob 15:09 prekmurjerepublika

      že proti mure de se vidlo kelko ste sposobnii !! moje mnenje pa je ka nafta nema prihodnosti, ker s tou ekipo te težko ostale v 1. ligi!!! pa tude finance so na najnižjon možnon nivoje in če si nete kaj v hitron roke zriktali nemate kaj iskati v 1. lige bomo videli, vupajmo pa samo ka de prekmurski fusbal šao navzgor (predvsem pa tudi nk mura)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. nepoventi
      03.02.2011 ob 18:30 nepoventi

      nafta de ostala v 1.ligi vrvlite mi pa z muro do izenačeno špilale al pa zmagajo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.