https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

VIDEO: Znani izvajalci že v pripravah na letošnji Pomurski poletni festival

28.07.2015 ob 9:30  

Poletni pomurski festival se približuje z neizmerno naglico, v pripravah na veliko zabavo pa so tudi že številni nastopajoči, ki z videi vabijo na veliko osemdnevno zabavo v Veliko Polano, ki se bo letos odvijala že 20. leto. Tokrat vse dni brez vstopnine. Oglejte si vabila skupin Prljavo kazalište, Leteći odred in DKwaschen Retasy ter Klape Cambi.

DKwaschen Retashy:

Prljavo kazalište: 

Leteći odred:

Cambi:

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.07.2015 ob 11:15 m m gost

      Tole je pa izredno dobro , da Prljavo kazalište, pa Klape Cambi in kvašene norce davlete vse na en kup !? Letos se boste dobro opekli ..----

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.07.2015 ob 11:35 Pomurcov nepismeni novinar gost

      Pa vsi se posebej pripravljajo za Pomurski poletni festival. Prljavo je bilo na Rogli, Leteči odred pa se je pripravljal v Moravskih toplicah.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.07.2015 ob 13:50 gost

      a nebi bilo lažje čee bi vsem tem izvajalcem dali stanovanjje v pomuruju in državljanstvo..itak so vsak vikend tu....

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.07.2015 ob 14:29 Gost gost

      Lidijo Bačič si pozabo :)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.