https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Mlada borka s Hotize za vedno »zaspančkala«

31.07.2015 ob 12:10  

Včeraj je ugasnilo življenje komaj 5-letne Klavdije s Hotize. Po več prestanih operacijah njeno srce ni več zdržalo.


Klavdija se je rodila s prirojeno hudo srčno napako. Da bi ji omogočili svetlo prihodnost so starši iskali pomoč tudi pri zdravnikih v tujini, tako je Klavdija prestala več težkih operacij v izraelskem Tel Avivu. Po zadnji operaciji in zaprtju prsnega koša pa se je njeno zdravstveno stanje drastično poslabšalo.  

Po včerajšnji operaciji, ki jo je opravil dr. David Mishaly, srčni kirurg ni bil optimističen, je na družbenem omrežju Facebook zapisal Klavdijin oče Sašo. Kljub molitvam svojcev in prijateljev Klavdijino srce ni več  zdržalo.

Foto: Ena zadnjih fotografij male Klavdije (vir: Facebook)

Starša sta se, da sta omogočila zdravljenje male Klavdije, močno zakreditirala, v preteklih mesecih pa ste z dobrodelnostjo tudi nekateri med vami propomogli k temu, da so mlado Klavdijo starši lahko spremljali na operacijah v tujini.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. djsharky
      31.07.2015 ob 21:50 djsharky

      HVALA VSEM KI STE NAM KAKORKOLI POMAGALI!!! Sašo Kavaš

      24 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.