https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Na Pomurskem poletnem festivalu dišalo po bujti repi

Velika Polana, 06.08.2015 ob 7:00  

V kuhanju te slastne pomurske jedi se je v Veliki Polani včeraj pomerilo 11 ekip. Zmagovalni pokal si je prikuhala ekipa Polanskih Pückof.


Polanski Pücki so s svojo jedjo najbolj prepričali tričlansko žirijo, ki so jo sestavljali Zdenka Tompa, Dušan Zelko in Matej Lukač. Drugo mesto so s svojo specialiteto »na žlico« osvojili Bacardi Boys, tretje pa Elipron kuharji. Zbranim so izvrstno teknile tudi jedi drugih ekip, poleg tradicionalne prekmurske jedi pa so ekipe ponujale številne druge domače dobrote in izvrstno kapljico.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.08.2015 ob 9:38 domačin gost

      Paje iz obraza notri v kotel kaplalu , nej !!?? Te pa se bašete z tole nesnago ! Nič posebnega , sem mislil , da pridejo kuharji tudi od drugot !? Izpeta pesem !---slabo !!!!

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.08.2015 ob 15:03 vanč gost

      Jaj edi so tou repo tak čakali kot da nikoli nedi jedli.Edi so se baje dobili samo kuhane lalovke pa pisnijo repo.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.08.2015 ob 16:34 hasan gost

      vanč@ napiši tak ka mo te razmili. Tou ka so tej pucki prepijti skujali he he bogme nebi svinje jele. No za te kmete Polanske in požrešne lidij šteri se tak ponižavlejo samo da dobijo kšenki nekaj sramota.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.08.2015 ob 18:19 polančar gost

      Domačijn san ali bogme tou repo ne bi pojo za smrtno silo .Znoj kosminje lasovje vse je notri .Bljak hvala .Čöjdi pa me kak tou ka se ne prijde sanitarna inšpekcija dröjge pa jašejo pa zajebavlejo za eno drobtino če je tan ge ne bi smejla biti .Žalostno pa je ka je Prekmurski človik izgubil svoje dostojanstvo predvsem pa poštenje .Sramota ka tan čakajo za eno porcijo repe takše kak de bi mrtvece noge notri opral .Hvala

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.08.2015 ob 19:08 polancanec gost

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.08.2015 ob 19:10 GOMILIČKI OLTAJMER gost

      Takšo repo si naj nikam vlijejo bogme edni so tak kak da bi iz đungle vo vujšli. Te se pa idejo kujanje tou rejsan vo vijdi kak da bi za svinje repnjek kujali.Naši dragi lačni in želni toga jestija pa sidijo po tej klopaj in čakajo kda dobijo kaj kšenki ka si napunijo bleke. Žmetno je tou glidati ali istina parovnošča na kobik.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.08.2015 ob 10:12 odje......te gost

      He he 5 lidij brez prijateljev pa brez lajfa opet trosi svoje frusracije po Pomurcu

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.